test

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 4

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 4

Numărul de destin 4. Pentru a înțelege mai bine viața noastră și pe cei din jurul nostru trebuie să ținem cont de vibrația numerelor. Unul dintre cele mai importante numere care ne influențează, în special după vârsta de 35 de ani, este numărul de destin sau vibrația nașterii. Acest număr, redus la o singură cifră, ne stabilește principalele trăsături ale personalității, drumul în viață, principalele caracteristici și șansele.

Cum se calculează: 17 iulie 2004 => 17.07.2004 => 1 + 7+ 7 + 2 + 4 = 21 => 2 + 1 = 3

Dacă în calcule apar numerele 11, 22, 33 şi 44, se iau în considerare şi semnificaţiile acestora, pe lângă cele obţinute prin reducerea la o singură cifră.

Numărul de destin 4
Persoanele nascute sub semnul acestei vibratii sunt profunde, responsabile si demne de incredere.Vor aborda orice activitate cu maxima concentrare si precizie, cu darzenie si minutiozitate, incat succesul poate fi dinainte garantat. Numărul de destin 4 va simboliza consecventa, eficacitatea, ambitia, dreptatea, logica si disciplina.
Seriozitatea, simtul practic, harnicia care ii caracterizeaza le provoaca o adevarata panica patologica in fata riscului, aventurii sau schimbarilor neasteptate. Nu au incredere in lucrurile nesigure, chibzuiesc indelung inainte de a lua o hotarare. Prudenti, intelepti, conservatori si moderati, verifica totul inainte de a actiona. Analitici si rationali, bunul simt ii ajuta sa ia decizii juste.
Persoanele cu numărul de destin 4 sunt persoane senine, linistite si temperate, perseverente, statornice, care se exteriorizeaza putin. Deseori nu cunosc bucuria, linistea sufleteasca. In general au o fire inchisa, dar desi sunt constienti de acest lucru si-l regreta, nu reusesc sa se indrepte, fiindu-le foarte greu sa se lase condusi de sentimente si emotii.
Nu sunt elocventi, iar discursului lor ii lipseste fluiditatea. Opiniile, expuse concis, direct si concret, devin uneori brutale si taioase. Ii supara oamenii care nu abordeaza deschis un subiect, pentru ca ei nu umbla niciodata cu ocolisuri. Pentru ca sunt intr-o continua activitate, se simt vinovati cand pierd timpul, pentru ca ei fac parte dintre aceia care vor avea o existenta dinamica, atat fizic cat si intelectual.
Posedand o gandire logica, patrunzatoare si fina, de multe ori dura si inflexibila, deseori poti gresi in fata lor. Dusmani categorici ai lenei si indolentei, exigenti cu ei insisi, cer daruire totala si colaboratorilor, fiind, de multe ori, etichetati ca despoti sau intoleranti. Trebuie sa-si impuna sa accepte oamenii asa cum sunt, pentru ca, din nefericire, nu toti au avut sansa de a fi daruiti cu insusiri alese. Un numar 4 pur este totdeauna un bun conservator, linistit si rezervat.
Profesie
Punctul forte pentru Numărul de destin 4 il va constitui abordarea unei profesii care cere putere de concentrare, minutiozitate si calm. Muncesc ordonat si sistematic, facand fata, cu ajutorul perseverentei si tenacitatii, tuturor activitatilor monotone pe care ceilalti le resping. Nu ii inspaimanta o slujba grea sau care ar necesita o indemanare manuala deosebita; dimpotriva, rutina, atentia acordata detaliilor sau etapelor care presupun urmarirea unui plan sunt foarte importante pentru ei. Deseori, un Număr de destin 4 este o persoana neinspirata si fara simt creativ. Se sprijina cu incapatanare pe lumea certitudinilor si a realitatilor materiale; tot ce obtin se datoreaza eforturilor si vointei proprii.
Sunt persoane oneste, muncitoare, care se daruie cu trup si suflet activitatii pe care o desfasoara. Niciodata nu abandoneaza, pentru ca dispun de resurse aproape incredibile.Isi pot pune in valoare maretia indeosebi in inginerie, constructii, mecanica si electrotehnica, ingeneral in domeniile tehnice. Multi ajung muncitori in constructii, tamplari sau mecanici, pentru ca poseda o mare usurinta in manevrarea uneltelor. In domeniul literelor, se pot evidentia ca dramaturgi, critici literari sau cronicari teatrali; usurinta cucare opereaza cu cifre le favorizeaza o buna activitate ca matematicieni, economisti, contabili sau bancheri.
Se simt in largul lor la un birou, ca secretari, insarcinati cu scrisori de acreditare, arhivari sau functionari publici. Calmul si minutiozitatea ii vor orienta spre activitati migaloase: imprimerie, giuvaergerie, ceasornicarie. In cazul in care vor intra in lumea afacerilor, pot deveni fabricanti si comercianti de valoare, tehnicieni in domeniul transportului de materiale din otel, fier, materiale pentru constructii, mobila si materiale pentru dotarea fabricilor; in industria constructiilor: croitori, tehnicieni, sefi de productie sau controlori tehnici de calitate, supraveghetori de tura. In domeniul medicinei pot deveni specialisti remarcabili ca traumatologi, chirurgi, ortopedisti.
Dragoste
Loialitatea Numărului 4 este incontestabila in toate fatetele relatiilor umane. Desi ii este greu sa se exteriorizeze, se poate avea incredere in sinceritatea sentimentelor lui, stabile si trainice. Uneori relatia cu o persoana de sex opus poate fi lipsita de manifestari romantice, sau, mai degraba, par sa nu dea importanta dovezilor de dragoste. Doar in aparenta insa, pentru ca in realitate, au nevoie de dragoste, dar sunt prea timizi, introvertiti si rezervati. S-ar putea spune ca li se impleticeste limba in gura atunci cand trebuie sa vorbeasca despre ei, prefera, de aceea, sa vorbeasca prin fapte. Fiind atat de neincrezatori si prudenti, isi exteriorizeaza trairile numai cand sunt siguri ca nu vor firespinsi, dar, chiar si asa, manifesta multa precautie. Acorda foarte mult timp cunoasterii persoanei iubite si, inca si mai mult, cererii in casatorie.
Vor gasi intelegere si dragoste la Numerele 2, 6 si 7, pentru ca acestea sunt calme si profunde,asemenea lor. O relatie cu oricare dintre aceste numere va fi linistita, dar cu atat mai placuta, stabilasi trainica daca Numerele 2 si 6 vor reusi sa-si stapaneasca excesiva susceptibilitate. Numerele 1, 8 si 9 ar putea realiza o legatura fericita cu Numarul 4 numai daca vor reusi sa-sitempereze firea dominanta si belicoasa. Vioiciunea, dinamismul si exuberanta Numerelor 3 si 5 pot ilumina existenta unui Numar 4.
Planeta: Mercur, Saturn
Piatra: Granat, Safir
Metalul: Uraniu, Plumb
Semnul zodiacal: Fecioara
Ziua favorabila: Miercuri
photo credit: libertatea.ro