Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 3

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 3

Numărul de destin 3. Pentru a înțelege mai bine viața noastră și pe cei din jurul nostru trebuie să ținem cont de vibrația numerelor. Unul dintre cele mai importante numere care ne influențează, în special după vârsta de 35 de ani, este numărul de destin sau vibrația nașterii. Acest număr, redus la o singură cifră, ne stabilește principalele trăsături ale personalității, drumul în viață, principalele caracteristici și șansele.

Cum se calculează: 17 iulie 2004 => 17.07.2004 => 1 + 7+ 7 + 2 + 4 = 21 => 2 + 1 = 3

Dacă în calcule apar numerele 11, 22, 33 şi 44, se iau în considerare şi semnificaţiile acestora, pe lângăcele obţinute prin reducerea la o singură cifră.

Anatol Basarab, despre numerologie, Dumnezeu si extraterestrii

Numărul de destin 3

Numărul de destin 3 simbolizeaza trinitatea și atragerea si armonia contrariilor. Persoanele nascute sub numărul de destin 3 sunt energice, ingenioase. De asemenea, am multiple interese, o sete nesfarsita de cunoastere si real talent.

Persoanele nascute in acest numar sunt tandre, afectuoase, intelegatoare si darze, generoase si idealiste, sunt in stare sa sacrifice totul pentru un ideal, sa renunte la tot pentru a-si ajuta prietenii. Impresionabili, intuitivi si atragatori, se lasa usor influentati, mai ales daca se apeleaza la generozitatea si vanitatea lor.
Horoscopul real al anului 2014

Horoscopul zilelor lunii

Numărul de destin 3 debordeaza optimism si stralucesc prin gratie si farmec. Firea placuta, ca si expresivitatea ce-icaracterizeaza, ii face admirati si populari. Nu urmaresc succesul ca mijloc de a-si domina semenii, sau de a dobandi putere, ci ca modalitate de automultumire. Au o energie si o vitalitate contagioase, sunt active si spontane, de aceea este placut sa traiesti in apropierea lor. Deseori, insa, sunt prefacute, capricioase si indulgente cu ele insele, crezand ca totul le este permis, de vreme ce s-au obisnuit sa obtina orice, apeland la farmecul lor. Numarul 3 se exprima cu usurinta, si, deseori, poate deveni prea vorbaret, fara sa aiba ceva important de spus.

Atentie! Optimismul si vioiciunealui se pot transforma in frivolitate, infumurare si superficialitate. Nu se pot abtine sa nu faca pe grozavii, sa nu promita lucruri pe care nu le pot realiza, sa nu risipeasca bani munciti ca sa impresioneze, sa nu minta chiar, pentru a-si atinge scopurile.

Persoanele năcute în numărul de destin 3 isi vor pastra si la varste inaintate inima tanara, credinta si buna dispozitie, nu vor inceta sa caute dragostea, varietatea, frumosul si perfectiunea. Sunt fiinte luminoase care detesta materialismul, monotonia, ingradirile si mediocritatea bazandu-se pe naivitatea si bunatatea lor, persoane fara scrupule pot profita de nobletea sufletului lor.

Mihai Voropchievici, despre vise: Ce simbolizează căderea în gol

Profesie

Ingenios si expresiv, Numarul 3 reprezinta o natura libera, artistica si creativa, motiv pentru care nutrebuie indrumat spre o profesie cu caracter practic sau conventional. Isi poate valorifica talentul prin jocul actoricesc, cuvantul rostit sau scris.

numarul_destinuluiSunt persoane norocoase in probleme legate de slujba lor: pot deveni cu usurinta creatori de modasau decoratori, desenatori, fotografi, arhitecti, dar si negustori, vanzatori de articole sportive, obiecte de arta, jucarii, etc. Usurinta cu care se exprima le prilejuieste realizarea ca scriitori, poeti, conferentiari sau ziaristi. Ar putea la fel de bine sa fie profesori, directori de licee, asistenti medicali.

Horoscopul obsesiilor şi al maniilor. Ce trebuie să ştii despre fiecare zodie

Daca sunt atrasi de meseria lor, vor da dovada de initiativa si entuziasm, indeosebi daca isi vor putea manifesta creativitatea si aptitudinile artistice. In caz contrar, pierzandu-si orice iluzie, devin neglijenti. Ca patroni, niciodata nu isi vor teroriza subalternii, le vor accepta ideile, stimulandu-le initiativa, astfel incat sa lucrezi alaturi de un Numar 3, va fi totdeauna placut. In general sunt oameni norocosi, dar prea putin interesati de economii, pentru ca ei considera ca banii se castiga pentru a-i cheltui. De aceea, daca ar putea, ar risipi atat propriul buget, cat si pe alaltora.
Dragoste
Persoanele nascute sub Numărul de destin 3 traiesc din plin experientele amoroase si sunt amanti pasionaliSunt afectuosi, tandri, pasionati si pedanti, dar imaginatia si fantezia lor ii indeparteaza deseori de realitate, de aceea partenerului(ei) ii va fi greu sa se ridice la inaltimea idealului pe care si l-au creat. De fapt sunt indragostiti de dragoste. Totusi, cand iubesc cu adevarat, o fac sincer, din toata inima.  Ca soti sunt fideli, delicati si tandri. Se bucura de caminul lor, isi iubesc familia, desi, deseori, o neglijeaza din cauza intereselor de alta natura. Nu sunt acaparatori, posesivi sau dominanti, iarta cu usurinta si nu pastreaza ranchiuna, temperamentul lor vesel nu le ingaduie sa fie cuprinsi de suparare. Pot atrage in preajma lor aproape toate numerele, dar relatii mai statornice vor lega cu Numerele 3,1, 5 si 9 cu care se aseamana prin felul lor optimist de a vedea viata. Chiar daca un 2, sau 4, un 6, 7 sau un 8 sunt mai serioase si profunde, iar deosebirile pot aparea inmulte privinte, 3 nu-si face niciodata probleme, pentru case poate adapta oricarui numar. Inadaptareava veni insa din partea celorlalte numere, care nu sunt cucerite de personalitatea aparent frivola aunui 3; nereusind sa-l cunoasca cu adevarat, pot rata o legatura fericita si trainica.
Planeta: Jupiter
Piatra: Smarald, granat, ametist
Metalul: Zinc si Staniu