Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 2

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 2

Numărul de destin 2. Pentru a înțelege mai bine viața noastră și pe cei din jurul nostru trebuie să ținem cont de vibrația numerelor. Unul dintre cele mai importante numere care ne influențează, în special după vârsta de 35 de ani, este numărul de destin sau vibrația nașterii. Acest număr, redus la o singură cifră, ne stabilește principalele trăsături ale personalității, drumul în viață, principalele caracteristici și șansele.

Cum se calculează: 17 iulie 2004 => 17.07.2004 => 1 + 7+ 7 + 2 + 4 = 21 => 2 + 1 = 3

Numărul de destin 2 

Vibrația nașterii 2 este simbolul dualismului și al asocierii, al perechii și al complementarității. Personalitatea unui individ născut sub numărul 2 va fi dominată de dorința de colaborare, diplomație și respect pentru ceilalți. Numărul 2 reprezintă amabilitatea și bunătatea în relațiile cu cei din jur. Vibratia de număr 2 intretine bune relatii cu celelalte Vibratii pentru ca niciodata nu incearca sa-si impuna punctul de vedere. Aceste persoane vor aprecia finetea, spiritualitatea si inteligenta, chiar daca mediul in care traiesc ii va pune in contact cu diverse categorii de oameni.

Vorbim de persoane culte, de spirit și inteligente care vor respinge vulgaritatea. Apreciază frumosul, dar intr-un mod rezervat si contemplativ. Sunt calmi, cumpatati si prevazatori, astfel incat, vor lua greu o decizie: de multe ori vor astepta aprobarea celor din jur. Cumpatarea, intelepciunea si judecata corecta de care dau dovada in momentele critice, le vor asigura respectul si admiratia celorlalti. Sunt persoane bune si afectuoase, calitati care ii vor face placuti intre prieteni. Prieteni generosi, colegi interesati si placuti, prin spiritul de observatie si analiza, prin intelegerea deosebita a naturii umane, sunt psihologi innascuti.

Atentie! Unele aspecte pot determina o schimbare de orientare a temperamentului: din visatori romantici, idealisti si senzitivi, devin foarte afectuosi, tandri si emotivi, manifestand o dorinta patologica de a placea. Sub o aparenta de calm si echilibru pot fi foarte nervosi, susceptibili si instabili. Nu reactioneaza cu violenta ci mai degraba se calmeaza sau se inchid in ei insisi. Intr-un mediu ambiant favorabil firi lor, sunt persoane placute si sensibile, dar devin peste masura de abatute si uracioase intr-o atmosfera neprielnica.

Profesie

Numărul de destin 2 este in primul rand un diplomat. Succesul va fi obtinut datorita capacitatii de analiza, adaptabilitatii si usurintei de a lucra armonios cu colaboratorii. Au simtul raspunderii in ceea ce fac, sunt persoane tipicare si exigente, iar daca nu sunt satisfacute de rezultate, pot fi cuprinse de o insuportabila stare de tensiune.

Pot ajunge medici, psihologi, psihiatri, se pot remarca in domeniul cercetarilor medicale sau al stiintelor oculte. Ca politicieni, oameni de stat si diplomati pot cunoaste succese deosebite in politica internationala, ca mediatori ai oricarui tip de conflict. Simtul ascutit al esteticului, armoniei si frumosului ii face sa se evidentieze in profesiunile artistice: creatori de moda sau decoratori, sculptori, arhitecti, actori, muzicieni, poeti sau scriitori recunoscuti, profesori de arte plastice, arheologi sau activitati specifice schimbului de antichitati, ingrijirea siintretinerea muzeelor. Dispun de calitatile necesare desfasurarii unor profesii de natura comerciala: functionari comerciali,contabili, administratori sau agenti de asigurari. In general nu le plac posturile de conducere, pentru ca nu obisnuiesc sa-si impuna punctul lor devedere, astfel incat, ca patroni ar trebui sa-si numeasca reprezentanti care sa vorbeasca in numele lor. Ca subalterni, trebuie sa invete sa-i infrunte pe cei care incearca sa abuzeze de bunatatea lor. Numărul de destin 2 recunoaste valoarea banului, dar nu devine scavul lui.

Dragoste

Sensibile, tandre, afectuoase si intelegatoare, incearca sa se faca placute devenind partenerii ideali aituturor numerelor. Caminul, familia si natura armonioasa a relatiilor sunt foarte importante pentru ei. De asemenea, tovarasia celorlalti si ideea de a se sti acceptati. Persoanele aflate sub semnul Numărului 2 sunt romantice, placute si amabile, altruiste. Trebuie totusi sa constientizeze ideea ca pentru a cunoaste fericirea si armonia caminului, trebuie sa-si controleze tendinta de a deveni prea vulnerabili si susceptibili.

Persoanele apartinand Vibratiei 2 se vor simti intelesi si fericiti alaturi de alt Număr 2, de un 4 sau de un 6. Desi Numerele 1 si 8 sunt prea brutale si agresive fata de sensibilitatea unui 2, acesta va fi fascinat de personalitatea celor dintai. Ii atrag si ii stimuleaza Numerele 3 si 5, vesele si comunicative, pentru ca stiu sa se bucure de viata. Rezervate si singuratice, nu vor gasi intelegere la un 7, la randul lui taciturn si introvertit. Totusi seaseamana in multe privinte: ambele confera sensibilitate, profunzime, dar nici unul nu va reusi sa-i insufle celuilalt dorinta de a se bucura de aspectele placute si optimiste ale vietii. O legatura cu un 9 poate deveni favorabila, daca cei doi parteneri vor sti sa cedeze, pentru ca un 9 este prea independent si boem pentru un 2, linistit si calm, iar franchetea sa, deseori poate rani siofensa extrema sa sensibilitate.

Planeta: Luna

Piatra: Opal, safir

Metalul: Argint

Semnul zodiacal: Balanta

Ziua favorabila: Luni

Culori: Alb, lila

Numere norocoase: 2, 7, 9

Personalitati: Helmut Kohl, Henry Kissinger, F. G. Lorca, Martin Luther, Dalai Lama al XV-lea,Debussy, Mozart, Machiaveli, Byron, Alberto Moravia

photo credit: www.numerologie-online.nl

Multumiri speciale pentru textul Vibratia Numerelor

 

CITESTE SI:

 

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 1

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 3

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 4

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 5

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 6

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 7