Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 1

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 1

Pentru a înțelege mai bine viața noastră și pe cei din jurul nostru trebuie să ținem cont de vibrația numerelor. Unul dintre cele mai importante numere care ne influențează, în special după vârsta de 35 de ani, este numărul de destin sau vibrația nașterii. Acest număr, redus la o singură cifră, ne stabilește principalele trăsături ale personalității, drumul în viață, principalele caracteristici și șansele.

Cum se calculează: 17 ulie 2004 => 17.07.2004 => 1 + 7+ 7 + 2 + 4 = 21 => 2 + 1 = 3

Numărul 1 (Numărul Creației) – VIBRAȚIA NUMERELOR

PREVIZIUNI PENTRU ZODII IN ANUL 2016 – ANUL MAIMUTEI DE FOC

Persoanele născute sub acest număr sunt lideri și inovatori. Se evidențiază în orice ar face și posedă dorința de a fi conducători. De multe ori, persoanele cu numărul destinului 1 sunt individualiști și deschizători de drumuri, chiar revoluționari. Personalitatea acestei Vibrații este de strălucitoare, genială uneori și mereu aproape polemică.

Numarul 1 este intotdeauna extrovertit, îndrăzneț și mândru de realizările sale. Are putere de convingere și va căpăta influență. Se consideră perfect, iar din cauza aerelor sale de superioritate va atrage uneori antipatia celor din jur. Deoarece sunt foarte încăpățânați și greu de influențat, nu acceptă ajutor în propriile proiecte. Cu toate acestea. curajul, hotărârea și ambiția îi ajută să își atingă scopul. De multe ori, personalitatea lor radiantă îi animă pe cei din jur, iar simțul umorului, rapiditatea și inteligența lor îi face repede plăcuți în societate, deși nu sunt foarte diplomați, ci mai degrabă direcți.

Ca prieteni sunt loiali, generosi si capabili de orice sacrificiu.  Ca dusmani sunt teribili, nu uita, nu iarta si pot fi razbunatori, rai si cruzi.

Profesie
De cele mai multe ori, calitățile de lideri îi aduc pe cei din vibrația nașterii 1 în posturi de conducere. Au succes atunci când lucrează pe cont propriu. Cu toate acestea, pot îndeplini la fel de bine funcții de conducere în orice domeniu și proiect.
Pot fi neurologi, psihiatri, chirurgi, scriitori, desenatori, graficieni, designeri de moda. De asemenea, pot lucra in domeniul publicitatii sau vanzarilor, datorita creativitatii si ideilor care pot deveni geniale. Marea majoritate a inventatorilor s-au nascut sub aceasta Vibrație sau au Numărul 1 ca numar dominant. Prin spiritul aventurier si indraznet pot iesi in evidenta ca aviatori, parasutisti, ghizi, geografi saumeteorologi. Alte domenii de activitate sunt: constructii, orice ramura a stiintei si cercetarii, relatii publice. Persoanele acestei vibratii au calitatile si indemanarea pentru a cunoaste succesul si bogatia, daca reusesc sa-si domine cutezanta si dau dovada de prudenta.
Dragoste
Persoanele născute în Numărul 1 sunt posesive și dominante atunci când iubesc. Aceste sentimente se pot transforma în gelozie și chiar brutalitate și imprundență. Pot fi imprevizibili atunci când s-au atașat de o persoană, tocmai din cauza simțului foarte dezvoltat al posesiunii.
Se vor intelege cu Numerele 2 si 6, de asemenea cu 3 si 4, daca reusesc sa-si controleze pornirile autoritare si tendinta de a critica. De asemenea, vor fi fericiti alaturi de numerele 5 si 7, desi nu vor impartasi intotdeauna aceleasi pareri. Este indicat sa evite numerele 8, 9 si 1, deoarece vor intalni un caracter la fel de puternic ca si al lor, ceea ce ar provoca discrepante si conflicte care ar duce la o relatie furtunoasa si nefericita pentru amandoi.
Planeta: Soarele
Piatra: Rubinul
Metalul: Aurul
Semnul zodiacal: Leul