test

Totul despre diamantele negre: “Pentru ca tu nu esti ca toate celelalte”

Totul despre diamantele negre: “Pentru ca tu nu esti ca toate celelalte”

Este replica lui Mr. Big din celebrul serial Sex and the city atunci cand este intrebat de Carrie Bradshow de ce a cerut-o de sotie oferindu-i un inel cu diamant negru de 5 carate. Se spune ca acesta a fost momentul zero care a lansat moda inelelor de logodna cu diamante negre, o moda care continua si astazi, pietrele negre fascinand tot mai mult prin misterul si frumusetea lor.

De ce pietre negre

Preferintele persoanelor se indreapta tot mai mult spre NECONVENTIONAL, astfel ca diamantul negreu are un loc bine stabilit pe piata pietrelor pretioase.

Ce sunt diamantele negre

Diamantele negre sunt cristale alcătuite din milioane de alte cristale mici, presate la temperaturi uriaşe. Diamantul negru este un policristalin ce provine dintr-o sursă bogată de hidrogen. Oamenii de ştiinţă afirmă că diamantele negre s-au format în urma exploziei unei supernove. În timp, praful stelar s-a condensat în asteroizi, iar unul dintre aceştia a lovit pământul. Teoria conform căreia diamantele negre nu ar aparţine spaţiului terestru este confirmată de faptul că acest tip de pietre preţioase nu a fost găsit niciodată în depozitele geologice obişnuite.
Pietrele preţioase sunt caracterizate de o opacitate ieşită din comun, specifică structurii unor fragmente de meteoriţi. Straturile din care este format diamantul conţin foarte mult hidrogen şi grafit, element care îi conferă culoarea întunecată.

Unde se gasesc diamantele negre

Diamantele negre sunt foarte rare, fiind descoperite în doar două locaţii de pe Terra, în Africa şi Brazilia. Cele mai vechi diamante negre au fost datate ca fiind vechi de 2.6 – 3.8 miliarde de ani.
Folosite initial doar in …

citeste mai mult si Comanda un inel de logodna cu diamant negru pe CadouBijuterii,ro