Rihana și-a dat în judecată tatăl

Rihana și-a dat în judecată tatăl

Rihanna şi-a dat în judecată tatăl pe care îl acuză că profită de pe urma numelui lor de familie, Fenty, transformat de cântăreaţă într-un brand de cosmetice, şi că ar fi susţinut, în mod eronat, asocierea dintre vedetă şi o firmă înfiinţată de acesta în 2017.

Interpreta hitului ”Diamonds”, pe numele său adevărat Robyn Rihanna Fenty, a deschis marţi un proces la tribunalul federal din Los Angeles în care îl acuză pe Ronald Fenty şi pe doi parteneri de afaceri ai acestuia de fraudă şi publicitate înşelătoare săvârşite prin intermediul companiei de recrutare talente şi producţie Fenty Entertainment.

Vedeta născută în Barbados, care foloseşte brandul Fenty pentru a comercializa cosmetice, lenjerie şi încălţăminte sport, a solicitat tribunalului să emită o hotărâre prin care să-i interzică tatălui său să utilizeze marca Fenty precum şi plata unei sume nespecificate cu titlul de daune.

În cererea înaintată tribunalului se spune că, deşi Rihanna nu are ”absolut nicio legătură” cu Fenty Entertainment, compania îi foloseşte ilegal numele şi îşi face publicitate falsă prin asociere cu ea.

La un moment dat, Fenty Entertainment a acceptat, în 2017, oferta unui alte companii ca Rihanna să susţină 15 spectacole în America Latină pentru suma de 15 milioane de dolari, se mai precizează în cererea de chemare în judecată. În altă ocazie, Fenty Entertainment a susţinut în mod fals că vedeta participă la un proiect cu hoteluri, se mai spune în document.

citeste articolul complet pe Realitatea.net