test

Redescopera frumusetea bijuteriilor lucrate manual la comanda

Redescopera frumusetea bijuteriilor lucrate manual la comanda

Deși trăim într-o eră a vitezei, a cumpărăturilor făcute prin intermediul notebook-ului sau mai nou, al telefonului, dorința de a avea ceva al tău, cu care să rezonezi și în care să te regăsești, nu a dispărut. Poate sa fie un pandantiv cu un mesaj gravat, o pereche de cercei al căror design să spună ceva despre tine, o bratara sau primul tău inel.

 

Pentru a afla dacă românii apreciază în continuare frumusețea bijuteriilor lucrate manual am stat de vorba cu reprezentanții CadouBijuterii.ro, un cochet jewelry boutique & workshop din București, care din 1993 joacă un rol important pe piața bijuteriilor la comandă. “Cu siguranță că, în afară de verighetele create la comandă pentru care mulți clienți își pun imaginația la lucru, moda bijuteriilor unice lucrate manual în atelierul nostru s-a extins la pandantive cu mesaj gravat, cercei cu pietre prețioase, inele și brățări statement și seturi de inel și cercei din aur și pietre prețioase”.

WhatsApp Image 2021-04-26 at 12.55.13 (1)

De asemenea, un loc important în domeniul bijuteriilor la comandă îl ocupă și cadourile prețioase pentru copii, cum sunt brățările din șnur textil cu mici pandantive simbol. Aici, posibilitățile sunt nenumărate, o astfel de brățară putând varia pe piață, în funcție de gramajul pandantivului de aur de la 150 lei până la câteva sute de lei.

WhatsApp Image 2021-04-26 at 12.55.36

Deși destul de competitivă, piața verighetelor la comandă lucrate manual atrage în continuare foarte multe persoane. Posibilitățile sunt nemărginite, aceștia putând opta pentru inscrustarea de pietre prețioase, luciu mat, modele de diferite grosimi și lățimi, pot dori să folosească aurul lor cu valoare sentimentală sau pur și simplu apelează la acest serviciu când nu au găsit pe piață modelul mult visat al inelelor ce îi va lega de persoane iubită pentru totdeauna.

WhatsApp Image 2021-04-26 at 12.55.20 (1)