”Ooo, ‘țigane’, mai trăiești? Cu ce pot să te ajut?”. Zlatan Ibrahimovic, sunat de un fost coleg român

”Ooo, ‘țigane’, mai trăiești? Cu ce pot să te ajut?”. Zlatan Ibrahimovic, sunat de un fost coleg român

Bogdan Lobonț (44 de ani) a fost invitat la emisiunea ”Poveștile Sport.ro” și a povestit mai multe episoade memorabile din cariera sa de fotbalist.

 La Ajax Amsterdam, fostul internațional român a fost coleg cu marele Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), cu care a rămas în relații foarte bune. Cei doi s-au întâlnit inclusiv în Italia, ca rivali.Lobonț a povestit două episoade memorabile cu Zlatan Ibrahimovic în prim-plan. Suedezul avea și propriul stil de a-i ”alinta” pe colegii români.

Sora unui prieten bun de-al meu ține cu Milan, cu toate că în familie toți țin cu Roma. Soțul ei e lazial. Se întâmplă să jucăm cu AC Milan în 2011, când Milan ia campionatul. Și îmi zice ”Lobby, dacă pot să te rog ceva, nu mă ajuți?”. De bilete fac eu rost, eu am darul ăsta. ‘Zi, de ce ai nevoie?’ ‘Un tricou de la Milan, mâine, dacă o să ia Scudetto’.

‘Crezi că o să mă duc eu să iau eu tricou de la Milan când sărbătoresc ăia Scudetto pe Olimpico?’ Am lăsat-o așa, ‘dacă pot, îți iau’. După meci, ei, bucuroși, m-am dus la Zlatan: ‘Bă, Ibra, ce faci? Am și eu o rugăminte’. ‘Ce vrei? Tricoul? Ia-l!’. Parcă știa că mă duc să-i cer tricoul. ‘Ia tricoul, mai ai nevoie de ceva?’

 Am mai avut o situație cu el în vara trecută, l-am sunat. Primele cuvintele care au fost: ‘Ooo, ‘țigane’, mai trăiești? Cu ce pot să te ajut?’. Zic ‘Nu, mă, am nevoie de niște informații, dacă poți’. Zice ‘Da, lasă-mă câteva zile. Dar, ce, m-ai sunat doar de asta? Am crezut că ai sunat să te ajut cu ceva’, și i-am zis ”Nu, mă, dacă am nevoie de ceva, știu unde stai. Vin la Milano!’”, a rememorat Lobonț, la ”Poveștile Sport.ro”.

sursa: Sport.ro