test

O vedetă din Rusia trebuie să plătească 1,6 milioane de dolari pentru că a folosit un iPhone

O vedetă din Rusia trebuie să plătească 1,6 milioane de dolari pentru că a folosit un iPhone

Un iPhone de ultimă generaţie costă aproximativ 1.000 de euro pentru utilizatorii de rând, însă pentru o vedetă de televiziune din Rusia, utilizarea unui telefon produs de Apple ar putea să coste 1,6 milioane de dolari. Samsung a dat-o în judecată pe Ksenia Sobchak, pentru că a fost văzută în public folosind un iPhone X, în ciuda faptului că avea un contract cu producătorul sud coreean pentru a promova smartphone-urile sale.

Ksenia Sobchak este o persoană foarte cunoscută în Rusia, fiind prezentatoare TV, jurnalistă şi chiar implicată puţin în politică, zvonurile spunând că Putin este chiar naşul său, iar familiile lor sunt apropiate, chiar dacă Sobchak i se opune pe plan politic. Această „protecţie” este posibil să nu fie de ajuns însă, întrucât Samsung a dat-o în judecată pentru suma de 108 milioane de ruble ruseşti, echivalentul a 1,6 milioane de dolari americani.

Aceasta reprezenta „faţa” brandului Samsung în Rusia, fiind vedeta aleasă pe post de ambasador al brandului, iar contractul menţiona că nu trebuie să apară în public cu alte smartphone-uri în afară de cele Samsung (pe care cel mai probabil le primea oricum gratuit). În timpul unei emisiuni de televiziune, aceasta şi-a verificat telefonul, ascunzând spatele şi logo-ul Apple cu mâna, după care l-a ascuns sub o foaie de hârtie.

citeste articolul complet pe www.go4it.ro