Nu merge în vizită la casă nouă cu mâna goală! Cum să găsești cadoul perfect

Nu merge în vizită la casă nouă cu mâna goală! Cum să găsești cadoul perfect

Fie că este vorba despre un prieten drag, un coleg mai apropiat sau o rudă care tocmai s-a mutat în casă nouă, atunci când mergi în vizită pentru prima dată trebuie să aduci, bineînțeles, și un cadou! Așa le arăți cât de mult te bucuri pentru realizarea lor și respecți și codul bunelor maniere. Totuși, alegerea unui astfel de cadou nu este întotdeauna ușoară. 

Ți-am pregătit o listă cu idei de cadouri, mai mici și mai mari, care nu trebuie să fie neapărat scumpe pentru a fi valoroase!

 

  1. Decorațiuni

Le poți oferi celor care s-au mutat în casă nouă mici decorațiuni care să le amintească de prima ta vizită. Spre exemplu, o ramă foto, un difuzor pentru uleiuri esențiale, un ceas de perete, un sfeșnic sau o lumânare parfumată. Alege un model simplu, ideal pentru toate gusturile. Unii ar spune că și păturile sau cuverturile pentru pat sunt un cadou potrivit, dar aici este mai complicat dacă nu știi exact dimensiunea patului. Obiectele lucrate manual (DIY) sunt și ele foarte potrivite. Poți personaliza o ramă foto, picta un tablou sau realiza o decorațiune de la zero. Cel care îl va primi va avea un lucru 100% unicat, lucrat cu suflet, iar tu vei respecta regulile de oferire a cadourile!

 

  1. Flori și ciocolată

Poți alege să dăruiești flori drept cadou de casă nouă. La Californiaflowers.ro găsești aranjamente și buchete de flori mereu proaspete, pentru toate gusturile, livrate rapid, iar, înainte de a fi expediat, primești și o fotografie cu buchetul comandat. Sigur le va bucura privirea proprietarilor. Iar un buchet ar trebui însoțit și de o vază pe măsură. La fel de apreciat ar putea fi și un coș cu bunătăți (cu fructe, ciocolată, vin spumant) frumos aranjat sau o cutie cu bomboane!

 

  1. Electrocasnice

Nu poți cumpăra un frigider sau o mașină de spălat drept cadou de casă nouă. Poți alege, în schimb, un aparat mic precum un storcător de fructe electric sau o râșniță de cafea pentru ca proprietarul să se bucure de o cafea proaspăt măcinată în fiecare zi. Mai ales dacă știi că vei vizita un împătimit al cafelei îi poți duce un aparat de spumare a laptelui.

 

  1. Veselă

Un serviciu de ceai sau de cafea reprezintă un alt dar pe care îl poți oferi și ai o mulțime de modele din care poți alege. La fel de util ar putea fi și un set de pahare elegante. Paharele pentru cocktail-uri sunt la mare căutare acum, mai ales dacă vin însoțite și de accesorii precum shaker sau frapieră.

 

Înainte să faci o alegere, e indicat să ții cont de vârsta gazdei, de stilul de viață al acesteia și, nu în ultimul rând, de relația pe care o aveți!

 

Sursa foto: pixabay.com