test

Morgan Freeman, dat afara dintr-un loc sfant din Israel, dupa ce a rostit un cuvant interzis. “Mi-au spus – afara, afara”

Morgan Freeman, dat afara dintr-un loc sfant din Israel, dupa ce a rostit un cuvant interzis. “Mi-au spus – afara, afara”

Actorul Morgan Freeman a fost dat afara dintr-un loc sfant din Israel, dupa ce a rostit un cuvant care este interzis in acea zona, informeaza contactmusic.com, preluat de news.ro.

Actorul a avut probleme in Israel atunci cand a folosit cuvantul ”mit” in timpul filmarilor de la documentarul ”The Story of God”, care au avut loc in Ierusalim.

”Exista anumite cuvinte pe care nu poti sa le folosesti in anumite locuri ale lumii”, a dezvaluit starul american, invitat al emisiunii ”The Talk”.

”Unul dintre aceste cuvinte este «mit». Daca te afli intr-un loc religios al unui anumit popor, sa nu spui «mit». Eu am spus «mit». (Mi-au spus): «Afara, afara!»”, a adaugat actorul.

Morgan Freeman filmeaza pentru ”The Story of God”, un documentar ce exploreaza conceptele de moarte si de viata de dupa moarte prin prisma mai multor religii, inca din 2016. Actorul a dezvaluit ca a inceput sa se gandeasca la aceste concepte, recent, intrucat va implini varsta de 80 de ani pe 1 iunie.

”Am aceasta curiozitate deosebita despre viata, iar unul dintre lucrurile care inconjoara viata este ideea mortii si lucrul care vine odata cu ideea de moarte este ceea ce se intampla dupa aceea”, a dezvaluit actorul pentru revista Variety. ”Si toate aceste lucruri sunt incluse in ideile noastre despre Dumnezeu si religie”.