Mihai Voropchievici, despre vise: Ce simbolizează căderea în gol

Mihai Voropchievici, despre vise: Ce simbolizează căderea în gol

Simbolistica şi decodarea viselor reprezintă subiecte de actualitate, astfel că numerologul Mihai Voropchievici, într-o emisiune televizată,  a făcut cunoscută semnificaţia visului căderii în gol, un vis comun multor oameni.

Specialistul în arte divinatorii Mihai Voropchievici a vorbit despre simbolistica unor motive repetitive precum scara, plutirea ori căderea în gol, care apar preponderent în perioada copilăriei ori în adolescență. Potrivit acestuia, visele respective sunt de obicei rezultatul unor traume suferite în copilărie ori al unor obsesii sau frustrări, fiind asociate cu probleme medicale precum infarctul ori boli de natură psihică.

Potrivit dictionarelor de vise, daca te visezi cazand si nu iti este frica, inseamna ca vei depasi adversitatile cu usurinte. Daca te visezi cazand si iti este frica, indica o lipsa de control, nesiguranta, lipsa de sustinere. Probleme care te depasesc. Posibil sa nu-ti fi atins un scop. Daca te visezi in cadere prin apa, indica faptul ca te simti coplesit de emotii. Ti se pare ca e mai usor sa renunti decat sa continui. Daca visezi un alt om cazand, e semn de inaltare in ierarhie, promovare. Fructele cazute din pom aduc nefericire, iar un copac prabusit e semn de glorie, marire, onoare.

Mihai Voropchievici  susţine că pentru decodificarea unui vis, un specialist trebuie să ţină seama de mai multe aspecte, precum momentul apariţiei visului, elemente ce ţin de numerologie ori simbolistica culorilor.

In general, potrivit Psychologies Magazine, visele povestesc situatii de care suferim sau probleme pe care incercam sa le rezolvam. Trebuie sa putem decripta scenariul. Pu­tem apela la tehnica asocierii directe: examinam un element, re­flec­tam la ceea ce evoca el, revenim la vis, analizam un al doilea e­le­ment etc.

Vom incepe cu elementele cele mai spectaculoase sau cu cele legate de emotiile puternice. De exemplu: „Un urs ma ataca. Ceva mare si in­fri­cosator se apropie?” sau „Nu pot sa vorbesc. Exista cineva caruia nu reusesc sa-i spun ceva?” Daca am vi­sat o persoana anume, ea simboli­zeaza deseori o alta. Astfel, un prieten care tradeaza poate sa reflecte tea­ma de a fi inselat de partener. In sfarsit, daca incepem cu aspectele pu­ternice, este important sa analizam totul, caci detaliile se dovedesc adesea mai semnificative.

Mihai Voropchievici: Vrei sa scapi de deochi? Spune Tatal Nostru de 7 ori!