Mihai Voropchievici: Dacă visezi un elefant, se apropie posibilitatea de a se realiza o căsătorie amânată de ceva timp

Mihai Voropchievici: Dacă visezi un elefant, se apropie posibilitatea de a se realiza o căsătorie amânată de ceva timp

Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse care sunt visele prevestitoare de dragoste și de noroc.

Nu există o femeie care să nu aibă un vis de dragoste. Vreau să mă refer la cele care nu s-au căsătorit. Aceste particularități se referă mai multe la cele singure. Bărbații au cu totul alte vise, cu totul alte conotații. Ei au mai mult visuri erotice, a spus Voropchievici.

Iată care sunt visele prevestitoare de dragoste, conform lui Mihai Voropchievici.

Dacă visezi un elefant, se apropie posibilitatea de a se realiza o căsătorie amânată de ceva timp. Dacă un bărbat căsătorit se viseză sărutând o fată, va avea un conflict cu soția sa

Gură de femeie dacă îți va apărea în vis, se prevestește dragoste. Dacă visezi femei, acest lucru înseamnă necazuri, bârfă sau ceartă. Flori dacă visezi că primești, inima ta va fi senină. Florile roșii înseamnă că te vei îndrăgosti. Dacă visezi un foc care arde, se anunță noroc și dragoste. Dacă visezi că ți-e frică, asta înseamnă un  mare noroc în dragoste.

Inelele prețioase primite în vis înseamnă că te vei îndrăgosti în mod sigur. Visul cu inima nu prevestește prea multă dragoste. Dacă visezi că dai un inel, nu este de bine în dragoste.

Lacrimi în vis înseamnă că îți va fi bine și vei avea confort sufletesc. Mire/mireasă în vis e un vis bun, semn de situație bună și evoluții favorabile în căsnicia ta sau viitoarea căsnicie.

Rochia albă înseamnă nuntă sau petrecere înaintea nunții.

Citește mai mult