test

Mihai Voropchievici: „Anul 2021 este anul Bivolului de Metal Alb în zodiacul chinezesc”. Ce înseamnă asta?

Mihai Voropchievici: „Anul 2021 este anul Bivolului de Metal Alb în zodiacul chinezesc”. Ce înseamnă asta?

Astrologul si numerologul Mihai Voropchievici aduce vești din îndepărtatul zodiac chinezesc, care se anunță unul cu schimbări mari, schimbări complicate pentru unii, favorabile pentru alții. Anul 2021 este anul Bivolului de Metal Alb, si trebuie să ne înarmăm cu răbdare, să fim mai înțelepți, mai îngăduitori, mai ales că am trecut printr-o perioadă grea în 2020.

„Este anul Bivolului de Metal Alb. Deci, alb înseamnă puritate, dar metalul este tăios. Dacă te iei cu bivolul în coarne, n-ai sorţi de izbândă anul viitor. Acum, în anul Şobolanului am stat toţi băgaţi prin găuri pentru că asta s-a vrut: să stăm ascunşi pentru ca şobolanul ăla mai mare să meargă pe afară să facă alte rele. COVID-ul a fost cel mai mare şobolan al anului”, este de părere numerologul Mihai Voropchievici.

Chiar dacă am avut o perioadă grea, în care toată planeta a fost greu încercată și încă mai există pandemia care de coronavirus care face victime, mulți oameni vor avea forță de muncă, vor găsi putere, se vor aduna și vor face lucruri mărețe.

„Anul viitor, în anul Bivolului, trebuie să dăm dovadă de forţă de muncă, să construim încet, fără grabă, dar să fim de o corectitudine fantastică. Şi să avem grijă, pentru că va veni un volum de muncă atât de mare şi avem extraordinar de mulţi şomeri să nu începem să alegem.

Pentru că niciodată nu poţi să ajungi mare din prima. Cinci înseamnă policalificare, recalificare, diversificare. Aduce schimbări în toate planurile. Şi sufletesc şi în primul rând, cea mai mare schimbare este aici, în interior.

Fiecare om se va schimba interior. Schimbarea mare va veni în preajma Crăciunului, de sărbători. Începe cu Moş Nicolae. După 6 decembrie, atunci să vedeţi schimbare mare”, a mai spus numerologul.

 Dacă până acum am fost rezervați în ceea ce privește călătoriile, începând cu 2021 vor avea parte de mai multe zboruri, de mai multe zile cu soare în suflet, vor face mi multe vizite, iar lucrurile vor reveni încet, încet la normal.

„Ca dacă nu vii cu schimbare şi nu înţelegi, ai tot mentalitate retrogradă şi vezi că e un gard, un zid de beton şi tot cu capul în gardul ăla dai, trebuie să vii cu lumină. Anul viitor înseamnă mişcare. Şi ne vom mişca pentru că toate schimbările astea majore vin pe cifra fericirii imprevizibile. Sufletul omului are nevoie de frumuseţe şi de bucurie.

 Toate lunile pare vor avea o încărcătură mai benefică. Adică februarie, aprilie, iunie, august, octombrie şi decembrie. Sunt şase luni mari, să ne bucurăm de ele. Nimic nu rămâne neproporţionat. Prima jumătate pentru cei cu cifra destinului pară, a doua jumătate pentru ceilalţi”, mai spune Mihai Voropchievici.

An bun pentru cei care urmează să aibă o relație, fiind primul an de relație, un număr impar, care aduce noroc

Mihai Voropchievici anunță foarte multe schimbări pe plan amoros pentru cei care se află deja într-o relație de cuplu, însă va fi cu adevărat un an bun pentru cei care urmează să aibă o relație, fiind primul an de relație, un număr impar, care aduce noroc, în zodiacul chinezesc.

„Pentru noi individual, avertizarea vine în mod individual în funcţie de anul personal pe care îl avem. Ne pliem pe toată încărcătura şi la toată lumea va fi paritate. Cinci are în părţile laterale doi cu doi, deci este axul balanţei. Se va menţine un echilibru.

Favorizaţi vor fi cei care intră cu an personal impar. Adică să spun: tu ai anul viitor an patru, iar cu cinci, înseamnă nouă. Deci e un an bun. Dar cel care are an cinci şi cu trei e opt, înseamnă multă muncă, dar şi câştiguri. Dar şi mare atenţionare că tendinţa de a munci prea mult creează suspiciuni.

Fiecare om, în funcţie de anul personal. Anul personal se calculează astfel: adunăm ziua de naştere cu luna şi cu cinci de anul viitor şi aflăm în ce an personal ne aflăm. Şi ce ne aşteaptă.

Numerele merg paralele cu zodiile. Şi astrele se aliniază în aşa fel să te determine să munceşti. Sunt conjucţii frumoase, sunt schimbări. O să îl avem pe Mercur la retrograd de vreo patru ori.

Anul elimină rutina. Nu avem voie să ne bazăm tot pe rutina. O lăsăm deoparte pentru că e an de schimbare şi de mergere înainte. Nu mă schimb şi mă întorc în urmă”, a conchis celebrul astrolog la Antena 3.