Laura Bretan, în semifinale la “America’s Got Talent”. VEZI AICI PERFORMANTA CARE A RIDICAT JURIUL IN PICIOARE

Laura Bretan, în semifinale la “America’s Got Talent”. VEZI AICI PERFORMANTA CARE A RIDICAT JURIUL IN PICIOARE

Laura Bretan, adolescenta de origine romana care a castigat premiul de 120.000 de euro, in sezonul 6 al emisiunii “Romanii au talent”, face spectacol si in Statele Unite ale Americii, in cadrul emisiunii “Americanii au talent”. Romanca a fost aplaudata de jurati in picioare.

Pustoaica nascuta in SUA din parinti romani a interpretat cu multa emotie in semifinala, live, piesa “The Prayer”.

Mel B, fosta componenta a trupei Spice Girls, jurat al emisiunii, a exclamat, dupa ce Laura a terminat de cantat: “Doamne, la jumatatea piesei te-ai transformat in altcineva. De unde vine aceasta voce? E incredibila si atat de puternica… Tremur!”.

Simon Cowell, alt membru al juriului, s-a declarat si el impresionat de prestatia fetei. “De aceea facem acest show, ca sa gasim oameni ca tine. Esti o persoana foarte speciala, extrem de talentata”. Acesta a tinut sa remarce faptul ca alegerea piesei a fost extrem de inspirata.

Heidi Klum, si ea jurat al emisiunii, a comentat de asemeni prestatia romancei: “Ce ma frapeaza pe mine e ca cu cat devin mai provocatoare notele, cu atat mai buna esti… E de necrezut. Mi s-a facut pielea de gaina. Mi s-a ridicat parul pe mine”.

Pe retelele de socializare, Laura Bretan, care lupta astfel pentru premiul cel mare, de un milion de dolari, a si fost botezata “micuta Maria Callas”. Adolescenta canta de la patru ani in corul bisericii.

Dupa ce s-au numarat voturile si au fost anuntate, miercuri seara, Laura Bretan a scris pe Facebook: “Multumesc tuturor pentru ca m-ati votat si pentru ca ati facut ca visul meu sa se implineasca.

Multumesc in special mamei mele si tatalui meu, fratelui, familiei mele extinse, profesoarei Nicoleta Roman, tuturor prietenilor si multumesc Creatorului Universului pentru ca m-a binecuvantat cu acest talent ce atinge inimile oamenilor”.

photocredit: m.stireazilei.com