test

Jucătoarea daneză de tenis Carolina Wozniacki s-a dezbrăcat

Jucătoarea daneză de tenis Carolina Wozniacki s-a dezbrăcat

Fost lider mondial, jucătoarea daneză de tenis Carolina Wozniacki s-a dezbrăcat pentru ediția anuală a revistei americană ESPN Magazine.

Revista va apărera pe piață pe 8 iulie, chiar în timpul turnului de la Wimbledon.

După ce a ratat aproape tot sezonul precedent din cauza unei leziuni la gleznă, nordica de de 26 de ani a început să joace cel mai bun tenis al ei la US Open de anul trecut, ajungând la semifinale.

De altfel, Wozniacki a revenit în Top 10, urcând până pe 6 in WTA. La Roland Garros s-a înclinat în sferturile de finală în fața Jelenei Ostapenko.

”Mi s-a spus întotdeauna că nu există nici o șansă ca o fată din Danemarca să devină un jucător de tenis de clasă mondială”, a declarat Wozniacki, în interviul oficial pentru ESPN. „N-am mai avut nici o femeie în top 30. De fiecare dată când le spuneam „Vreau să fiu numărul unu în lume!”, ai mei râdeau de mine. Dar visam să găsesc o cale și am găsit-o!”.

Excluzând obositoarea ședință foto – ”A fost cel mai dificil lucru pe care l-am făcut vreodată fizic în viața mea”, Caroline a alergat în 2014 la maratonul New York City, terminand cursa de 26,2 mile în doar 3 ore si 26 de minute.

sursa: http://www.libertatea.ro

Caroline Wozniacki is ready for Wimbledon … and the cover of ESPN’s ninth annual Body Issue. [Credit: Dewey Nicks]

A post shared by espn (@espn) on