Interviu exploziv acordat de Meghan Markle: “Ei nu au vrut ca el sa fie print”. Dezvaluiri despre relatia cu regina Elisabeta si printesa Kate

Interviu exploziv acordat de Meghan Markle: “Ei nu au vrut ca el sa fie print”. Dezvaluiri despre relatia cu regina Elisabeta si printesa Kate

Intr-un interviu special difuzat duminica seara in Statele Unite de postul CBS, Meghan Markle i-a dezvaluit prezentatoarei Oprah Winfrey ca unii dintre membrii familiei regale britanice au exprimat in fata sotului ei, printul Harry, anumite ingrijorari legate de culoarea pielii pe care urma sa o aiba primul lor copil, Archie, relateaza revista Variety.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=735551623766909

Meghan, in varsta de 39 de ani, care este metisa – mama ei este afro-americana, iar tatal este caucazian -, a mai spus ca a fost naiva inainte de a deveni un membru al familiei regale britanice in urma casatoriei sale cu printul Harry si ca, dupa nunta lor din 2018, a sfarsit prin a avea ganduri suicidare si de automutilare. Ea afirmat si ca a solicitat ajutor si protectie din partea casei regale, fara insa sa le primeasca, relateaza Reuters.

In acelasi interviu, Meghan a dezvaluit ca al doilea copil al cuplului va fi o fetita, care se va naste in vara acestui an.

Ea a mai spus ca fiului lor Archie, in varsta de un an, i-a fost negat titlul de print din cauza ingrijorarilor existente in randul familiei regale legate de culoarea pielii sale.

“Ei nu au vrut ca el sa fie print”, a declarat Meghan in acel interviu difuzat duminica seara de CBS. “Au existat conversatii despre cat de inchisa ar putea fi culoarea pielii lui atunci cand se va naste”, a adaugat fosta actrita americana.

citeste mai mult