Horoscopul real al anului 2014

Horoscopul real al anului 2014

Asta este horoscopul pe care nu il vei uita foarte usor.  Va prezentam anul 2014 asa cum nu credeati ca il veti citi vreodata. 


HOROSCOP VARSATOR – O face în apă (20 Ianuarie – 18 Februarie)

Demn de încredere. Atractiv. Pasionat sarutator. Un unicat. Ii place sa fie in relatii pe termen lung. Încearcă din greu. Va lua parte la orice fel proiect. Mândru de el în tot ceea ce face. Murdar și neorganizat. Mari amanti, dar doar atunci când nu dorm. Gânditori extremi. Iubesc animalele lor de companie, de obicei, mai mult decat familia lor. Poate fi foarte iritant pentru alții atunci când încearcă să explice sau să spună o poveste. Imprevizibili. Va depăși așteptările dumneavoastră. Nu este un luptător, dar te va surprinde.

PESTI – Partenerul de viata (19 Februarie – 20 Martie)
Atent si grijuliu. Inteligent. Îi place să fie în centrul atenției. Foarte organizat. Exercita o mare atractie pentru sexul opus. Îi place să aibă ultimul cuvânt. Este bine daca il gasesti, dar este greu de pastrat. Minunati si pasionali amanti. Distractiv sa fii in jurul lor. Are prea încredere în anumite momente și va fi rănit ușor. Foarte grijuliu. Ei încearcă întotdeauna să facă ceea ce este corect si nu totdeauna sunt rasplatiti pentru asta. Uneori ei se folositi de alții și sunt răniti din cauza ca au prea multa încredere in oameni. Extrem de ciudat, dar într-un mod bun. Bun simt al umorului! Ii place sa glumeasca. Foarte popular. Stupid, distractiv și dulce.

Horoscop 2015. Previziunile astrologice in anul Oii sau Caprei de Lemn

BERBEC – Agresiv (21 Martie – 19 Aprilie)
Simpatic. Spontan. Nu vrei să te pui cu un Berbec. Amuzant. Sărută excelent. Extrem de adorabil. Iubeste relatiile și de familia este foarte importantă pentru un Berbec. Berbecii sunt cunoscuti pentru generozitate. Da dependenta. Tare. Are întotdeauna nevoia de a avea dreptate. Berbecul va incerca sa isi dovedeasca punctul de vedere ore in sor. Sunt unii dintre cei mai minunați oameni din lume.

HOROSOCOPUL TAUR – Vagabondul ( 20 Aprilie- 20 Mai )
Agresiv. Iubește sa fie în relații de lungă durata. Îi place să dea o luptă bună. Lupta pentru ceea ce isi doresc. Taurul poate fi enervant uneori fiindca isi doreste prea multa atentie. Iubește sa ajute oamenii în vremuri de nevoie. Sărută bine si are o personalitate placuta. Încăpățânat. O persoană grijulie. Cateodata sunt prea egocentrici. Le place să doarmă, astfel ca nativul in taur poate fi leneș. Sunt cele mai atractive de oameni de pe pământ!

 

GEMENI – Gemeni (21 Mai- 20 Iunie)
Frumos. Dragostea este unica alaturi de el. Buni ascultători. Se descurca foarte bine sa produca confuzie. Mai degraba amant decat un luptător , dar tot te va bate. Gemenii nu vor accepta niciun rahat de la nimeni. Gemenilor le place să spună oamenilor ceea ce ar trebui să facă și se simt ofensati cu ușurință. Ei se pricep foarte bine la a pierde lucruri și sunt uituci. Gemenii pot fi foarte sarcastici și copilarosi , uneori. Sunt foarte curios. Demn de încredere. Mereu fericit. Foarte tare. Foarte iertător. Îi place să se distreze in aer liber. Are un zâmbet frumos. Generos. Puternic.

RAC – Frumoasa ( 21 Iunie- 22 Iulie )
Sărută uimitor. Foarte atragatoare. Dragostea cu un Rac este foarte romantic. Este persoana cea mai grijulie pe care o vei întâlni vreodată în viața ta. Persoană cu totul creativă, cei mai multi Raci sunt artiști și nebuni, la modul frumos. Ei au perfecționat sexul și fac de multe ori dragoste. Extrem de haotic. Un om ciudat. Extrem de amuzant și este , de obicei, viata petrecerii. Cele mai multe tipuri de Racc te vor lua sub aripa lor și în inimile lor, unde vei rămâne pentru totdeauna. Femeile RAC fac dragoste cu o pasiune dincolo de comparație. Spontană.

Leul – Leul (23 Iulie – 22 August)
Excelent vorbitor. Atractiv și pasionat. De obicei, fericit, dar atunci când e nefericit tinde să fie morocănos și copilăros. O problemă a unui Leu devine problema tuturor. Cele mai multe Leoaice sunt foarte previzibile și tind să fie monotone. Știe cum să se distreze. Este foarte bun la aproape orice. Foarte previzibil. Cu picioarele pe pământ. Ofera dependenta si este atractive. Iubește fiind în relații de lungă durata.

FECIOARA – Cel care asteapta ( 23 August – 22 Septembrie )
Dominanti in relatii. Cineva îi iubește chiar acum pe nativii din Fecioara. Vrea mereu sa aiba ultimul cuvânt. Inteligent. Tare. Loial. Este usor de comunicat cu ei. Tot ceea ce ai dorit vreodată . Usor de multumit . Îi place să joace și să riste. Trebuie să aibă ultimul cuvânt în tot ceea ce face . Ei cred că știu totul și, de obicei, asa este.  Ei nu iartă și nu uita niciodata . Unicul.

BALANTA – Pateticul ( 23 Septembrie – 22 Octombrie )

Dragostea lor este unica. Naiv, amuzant și dulce. Au charisma. Cele mai multe grijulii persoane pe care le vei întâlni vreodată! Cu toate acestea , nu genul de persoana cu care doriți să va razboiti … s-ar putea sa vreti sa plangeti la final. Balantele pot provoca la fel de mult haos, pe cat de mult pot asigura ordinea. Prieteni credincioși până la sfârșit . Poate ține pică pe cineva ani de zile. Balantele sunt acei oameni  pe care ii vrei de partea ta. De obicei se pricep la orice sport și sunt fanatici de sporturi extreme. Foarte creativ . Un romantic incurabil.

HOROSCOPUL SCORPION – Dependent ( 23 Octombrie – 21 Noiembrie )

Extrem de adorabil. Ii place sa glumeasca. Foarte bun simt al umorului. Va încerca aproape orice 0  dată. Îi place să fie răsfățat. Energic. Previzibil. Nativii Scorpion obțin întotdeauna ceea ce isi doresc. Atractiv. Iubește sa fie în relații de lungă. Vorbăreț. Îi place să se distreze , dar uneori la extrem. Iubește mirosul și senzația de bani și este bun la ceea ce face. La fel cum fce banii, asa si ii cheltuie! Foarte protector cu cei dragi. Muncitori. Poate fi un prieten bun, dar în cazul în care este tratat nepoliticos de un prieten , prietenia se va încheia . Romantic.

SAGETATOR – Cel promiscuu ( 22 noiembrie –  21 Decembrie )

Spontan si foarte atragatori. Un Sagetator este foarte greu de gasit. Iubește sa fie implicat în relații de lungă. Le place sa ofere. Un solitar. Își pierde răbdarea cu ușurință și nu se va accepta orice rahat. În cazul în care este într- o stare proasta mai bine stai departe. Se simte ofensat cu ușurință și își aduce aminte infracțiunea pentru totdeauna. Iubește profund , dar uneori nu va arăta, consideră că este un semn de slăbiciune. Are multe temeri , dar nu va arăta. Persoană care tine foarte mult la viata personala. Ii apără pe cei dragi, cu toate abilitatile lor . Poate fi de multe ori copilăros. Foarte frumos . Foarte romantic. Frumos pentru toată lumea se întâlnesc . Dragostea lor este unul dintre un fel . Stupide , distracție și dulce . Au propriul apel unic . Uimitor în pat!

HOROSCOPUL CAPRICORN – Amantul pasional ( 22 Decembrie – 19 Ianuarie )

Frumos. Inteligent . Sexy. Uneori, enervant pentru unii. Leneș și le place să ia totul ușor, dar atunci când vor găsi un loc de muncă sau ceva ce le place să facă se vor implica total. Mândru , înțelegator și dulce. Irezistibil. Iubește sa fie în relații de lungă. Bun vorbitor. Primește întotdeauna ceea ce el sau ea vrea. Rece . Îi place să câștige împotriva altor semne în sport , în special a Gemenilor. Îi place să gătească , dar ar merge mai degrabă la restaurante bune . Extrem de distractiv . Ii place sa glumeasca . Inteligent.

 

CREDIT PHOTO: www.clicktgv.ro

MULTUMIRI SPECIALE PENTRU http://seriouslyforreal.com