test

Horoscop 2015. Previziunile astrologice in anul Oii sau Caprei de Lemn

Horoscop 2015. Previziunile astrologice in anul Oii sau Caprei de Lemn

Horoscopul anului chinezesc 2015 este al Oii sau Caprei de Lemn si se anunta unui promitator, aceste animale fiind simbol chinezesc al pacii, armoniei si seninatatii. Anul 2015 este rezervat pacii si compromisurilor. Anul chinezesc 2015, care va incepe pe 19 februarie 2015, inspira catre prudenta si supravegherea granitelor individualitatii si posesiunilor noastre, materiale ori spirituale, conform Diane.ro. Intr-o straveche legenda chinezeasca, se spunea ca un baiat pe nume Lěi, care avea o mare turma de oi, a pierdut o mare parte din ele neglijand ca ocolul sau avea un gard rupt. Pana la urma, a ramas cu o singura oaie din mareata lui turma. Abia atunci Lěi a realizat seriozitatea problemei sale, si si-a reparat gardul. Din acea clipa, turma sa de oi a crescut tot mai mult, fara a pierde nici macar o mioara.

Nu trebuie sa fie neglijat faptul ca horoscopul chinezesc 2015 este conectat cu lemnul Yin (Oaia / Capra Yin). Elementul Yin ne vorbeste despre primavara, timpul cand noile ramuri incep sa se inalte spre cer gratie vigorii redesteptate de catre pamant. De fapt, intreaga vegetatie este simbolizata in elementulul Lemnului. Lemnul sugereaza preponderenta principiului feminin, creator, si a inceputurilor de tot felul.
Lemnul Yin reprezinta forta prin care noile mladite isi croiesc drum prin pamant, cea datorita careia pasarile abia nascute strapung cu ciocul coaja dura a oualui, forta ce ii permite copilului sa isi faca drum din pantecele mamei spre lume. Lemnul Yin intruchipeaza, de asemeni, dezvoltarea ori evolutia.

In acelasi timp, Oaia este un simbol al artei, asociat cu timpuri de liniste si evolutie spirituala. Oaia / Capra poate sprijini vindecarea unor rani ale trecutului provocate de oameni ce au respectat prea putin rasa umana si insasi viata. Horoscopul anului chinezesc 2015 poate prevesti asadar o unificare intru credinta ca binele va preleva asupra raului si ca fortele luminii pot invinge armatele intunericului si agresivitatii oarbe. Cei care cred cu adevarat in bunatate si justitie au sansa de a se bucura de fericire si succese. Nici trecutul, si nici superstitiile prost intelese nu au voie sa ne zagazuiasca izvorul prefacerilor noastre in bine.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia BERBEC
Anul 2015 va fi plin de energie si dinamism pentru toti nativii din zodia Berbec. Vor aparea oportunitati la tot pasul. Anul 2015 aduce experiente noi, dinamice si pozitive atat in plan personal, cat si profesional. Planeta Marte, planeta ta, iti va oferi energia de care ai nevoie pentru a depasi momentele mia grele. Vei gasi multa inspiratie si avant. Va fi un an excelent 2015 pentru persoanele din Zodia berbec, dar bucurati-va pana atunci, de fiecare zi a lui 2014!

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia TAUR
Nativii din Zodia Taur vor fi provocati de catre 2015 sa dea tot ce este mai bun din ei insisi, in toate aspectele vietii. Rabdarea si stabilitatea ta provoaca efecte pozitive in anul lui 2015. Vor fi momente cand vei simti nevoia sa iti asumi anumite riscuri si sa iei decizii cu privire la viata ta si la viitor. Vor aparea noi idei in aceasta perioada, idei care te vor ajuta sa iti construiesti visele. Nativii din Zodia Taur vor avea un an 2015 foarte bun, dar sa ne bucuram de vara lui 2014, construind un viitor frumos si stabil!

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia GEMENI
Anul 2015 va aduce multe schimbari si in viata personala a Gemenilor. Perioade lungi de asteptare si proiectele personale vor incepe sa prinda forma in anul ce vine. Ambitiile si ideile tale vor avea in sfarsit o forma. In ultimii ani, ti-ai testat foarte mult asteptarile de la viata. Va fi un an in care vei simti nevoia sa te linsitesti, sa te asezi. Anul 2015 se anunta foarte promitator mai ales in materie de finante.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia RAC
In anul 2015, racilor le este promisa o noua sursa de energie si vigoare. Pozitiile planetare ale acestui an te vor ajuta pe sa iti restabilesti prioritatile si dorintele pentru viata. Vei reusi sa suporti anumite probleme care apar, cu o noua abordare si forta. Vei cunoaste oameni noi si prieteni noi, poate un nou partener de viata. Contrar naturii tale stabile, vei ave uneori tendinta de a lua decizii cam imediate, din cauza lui influentei lui Marte si a lui Neptun.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia LEU
In anul 2015 va fi bogat in oprtunitati si pentru cei din Zodia Leu. Vei gasi mult mai usor solutii la problemele ce se ivesc. Aceasta este o perioada importanta, cand va trebui sa gasesti cele mai intelepete alegeri. Persoanele nascute in Zodia Leu vor fi provocate sa isi pastreze echilibrul emotional pentru a face cele mai bune si intelepte alegeri. Anul 2015 va fi anul cand vei gasi raspunsuri pe care le cautai de multa vreme.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia FECIOARA
In anul 2015 vor fi schimbari majore pentru tine. Atat in viata personala cat si in cea profesionala. De asemenea, in ceea ce le priveste pe fecioare, creativitatea lor se va manifesta la cote maxime, aducand noi si noi oportunitati si experiente de viata. Veti fi provocati in a va arata deschiderea fata de oameni; veti primi provocarea de a va deschide mai mult inima si disponibilitatea fata de ceilalti.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia BALANTA
Anul 2015 prezinta un desen planetar bun pentru persoanele nascute in Zodia balantei. Daca esti balanta, in anul 2015 vei incerca sa acumulezi toate energiile tale pentru marile teluri ale vietii. Creativitatea ta se va manifesta din plin si te va ajuta in acest sens. Anul 2015 iti va provoca capacitatea de a diferentia intre realitate si imaginatie, vei fi provocata sa accecpti si lucrurile mai putin placute din viata ta. Dar bucura-te de toate darurile lui 2014, pana sa experimentezi provocarile viitoare.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia SCORPION
In anul lui 2015, persoanele nascute in Zodia Scorpion vor privi cu mult mai mult realism provocarile vietii. Viata lor profesionala si personala va lua noi dimensiuni. In 2015, daca esti Scorpion, uneori ai putea simti ca nu reusesti sa imbini cu succes cele doua aspecte ale vietii. Dar cu inteligenta emotionala, vei reusi sa gasesti echilibrul. Vor exista anumite schimbari in viata ta, dar trebuie sa le privesti intr-o lumina pozitiva, iar nu negativa.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia SAGETATOR
In anul 2015, planetele te vor ajuta s aai mai multa incerdere in abilitatile si farmecul tau unic. Vei reusi sa iei cu mai multa usurinta ceea ce are viata de oferit, decat in anii precedenti. Totul se insenineaza si isi gaseste calea. Este important sa nu lasi ca pesimismul sa te copleseasca. Deseenul astrelor, pentru cei din Zodia Sagetator, ii favorizeaza in zona financiara. Deci se anunta vesti bune pentru proiectele viitoare, pentru anul 2015!

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia CAPRICORN
Anul 2015 se anunta a fi unul provocator pentru persoanele din Zodia Capricorn. Ele vor munci mult si isi vor dezvolta abilitatile innascute. Au ambitii mari care isi vor gasi implinirea. Este nevoie doar de putin mai mult curaj pentru persoanele din aceasta zodie de pamant – curajul de a iesi din zona lor de confort si de a descoperi noul. Anul 2015 te va sprijini in directia manifestarii visurilor tale, iar totul deja a inceput, odata cu manifestarea astrologica a lui 2014.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia VARSATOR
In 2015, vei simti o presiune crescuta asupra ta., din partea tuturor, dar cel mai important este sa iti asculti vocea interioara. Provocarea lui 2015 este aceea de a te exprima pe tine insutri cu mai multa lejeritate si incredere in ceea ce esti. Astfel se vor deschide noi portite, noi oportunitati catre un viitor asa cum ti-l doresti. Jupiter va fi acolo pentru a te ajuta sa iti duci la implinire visurile si ambitiile. Saturn te va ajuta in ceea ce priveste creativitatea si talentele tale multiple, care se vor manifesta la cote maxime.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia PESTI
Anul 2015 va veni cu cerinte noi pentru persoanele din Zodia Pesti. Vor simti la randul lor o anume presiune. Pesti se vor simti mai determinati si mai ambitiosi. Vor simti ca nimic nu le sta in cale si contrar firii lor mai degraba romantice, vor actiona uneori cu mult curaj si asertivitate. Anul 2015 va fi despre auto-descoperire si dezvoltare la nivel personal si profesional. Anul 2015 va fi un an in care vor gasi suportul mult – dorit in cineva drag, care sa ii inteleaga si aprecieze pentru tot ceea ce sunt. (sursa: garbo.ro)

photocredit: www.businessweek.com