Frumoasa Alina Pușcău, despre dificultățile începutului de carieră de fotomodel internațional

Frumoasa Alina Pușcău, despre dificultățile începutului de carieră de fotomodel internațional

Alina Pușcău, celebrul model român stabilit în Statele Unite ale Americii de mai bine de 25 de ani, se bucură de succes răsunător, având contracte de imagine cu numeroase branduri, însă ea a trecut și prin momente dificile.

Alina Pușcău este considerată una dintre cele mai frumoase românce și este recunoscută pentru relațiile pe care le-a avut cu bărbați celebri, printre care chiar și Vin Diesel.

De curând, însă, ea a vorbit despre primii ani petrecuți printre străini și a mărturisit că i-a fost extrem de greu, întrucât avea doar 14 ani când a plecat din țară și, în plus, se mutase la Paris și nu știa limba franceză.

https://www.instagram.com/p/CNOTj02MVX0/?utm_source=ig_embed

”Am plecat din țară, definitiv, la vârsta de 16 ani, când am câștigat Elite Model Look. Înainte de acest moment, am colaborat cu o agenție de modele și, la vârsta de doar 14 ani, am lucrat, pentru o perioadă, la Paris. A fost destul de dificil la început, pentru că nu vorbeam limba franceză și eram departe de familie. Însă, în timp, m-am acomodat și mi-am făcut prieteni. De prejudecăți, din fericire, nu m-am lovit niciodată.”, a povestit Alina Pușcău, într-un interviu pentru Viva!.

citeste mai mult