test

Fotomodelul britanic Abbey Clancy, despre prima intalnire cu Peter Crouch: “Mi-era teamă. Mi-am comandat un pahar cu apă de la robinet”

Fotomodelul britanic Abbey Clancy, despre prima intalnire cu  Peter Crouch: “Mi-era teamă. Mi-am comandat un pahar cu apă de la robinet”

Fostul mare fotbalist britanic Peter Crouch (41 de ani) e într-o căsnicie extrem de mediatizată în Regat, cu fotomodelul Abbey Clancy (37 de ani), cu care are patru copii.

Fostul atacant al lui Liverpool și al naționalei Angliei și frumoasa blondină și-au amintit de începuturile relației lor amoroase, în podcastul pe care îl dețin, The Therapy Crouch.

Cei doi au rememorat prima întâlnire, la o petrecere de naștere în Liverpool, la un restaurant unde Abbey era chelneriță, iar Peter venise să celebreze un meci în care a marcat de două ori.

1629269_1

„N-am văzut o fată mai frumoasă în viața mea. Îmi amintesc mereu de ochii tăi. Mama ta îi are la fel. Sunt incredibili”, a recunoscut Crouch.

„Nu a fost o primă întâlnire grozavă. Dar în acel moment jucam pentru Liverpool și tocmai intrasem în naționala Angliei, așa că totul pentru mine trebuia să fie discret.

Trebuia să găsesc o fată pe care să o iubesc. Am vrut să mergem undeva unde nimeni nu ne poate vedea și să aflu dacă ne putem înțelege”, a mai spus Crouch.

Citeste mai mult –> Soția fotomodel a unui fotbalist celebru, despre prima lor întâlnire: ”Mi-era teamă. Mi-am comandat un pahar cu apă de la robinet”