Este blackjackul online aranjat?

Este blackjackul online aranjat?

Putem spune despre foarte multe jocuri și activități de gambling din online că au fost modificate astfel încât să favorizeze o anumită categorie de jucători sau chiar administrația cazinoului. Totuși, aceste cazuri sunt izolate și sunt întâlnite numai în cazul celor care nu obțin licențe, sunt ilegale și îți semnalează de la început că ceva nu este în regulă. Este bine să te ferești de aceste cazinouri. Dar ca să oferim argumente concrete, haide să înțelegem contextul.

 

De ce oamenii cred că Blackjackul online este aranjat?

 

În primul rând, este important să precizăm că nu toți jucătorii cred acest lucru. Doar acei jucători care consideră Book of Ra ca fiind un joc profitabil pot spune despre un joc de Blackjack online că este aranjat în vreun fel. Acea categorie de oameni care nu se pricepe deloc la cazinouri sau jocuri de noroc. Dacă nu te picepi la joc și vei pierde încontinuu, este normal să începi la un moment dat să acuzi jocul sau cazinoul de modificarea principiului de funcționare și chiar să începi să acuzi că jocul ar fi fost măsluit.

 

Principalul motiv este lipsa de experiență la practicarea jocului și evident un șir lung de runde și pariuri pierdute. Deci neînțelegerea jocului de poate transforma într-un jucător care pur și simplu crede că jocul a fost special făcut pentru ca tu să pierzi. Dacă ar fi să vorbim și despre acest detaliu, jocurile de noroc oricum sunt făcute pentru ca un cazino să poată face profit. Acest lucru este asumat de fiecare jucător indiferent de momentul și locul unde acesta se joacă.

mentalitatea

Care este mentalitatea

 

De-a lungul timpului, am auzit foarte multe mituri legate de jocurile de noroc din cazinouri, dar despre faptul că un cazino ar putea aranja anumite jocuri online, nu credeam să fie posibil. În primul rând, cazinourile nu își vor face niciodată propriile jocuri deoarece nu dispun de resurse pentru a face acest lucru și nici de experiența necesară. Majoritatea cazinourilor online plătesc licențe destul de scumpe dezvoltatorilor de jocuri pentru ca aceștia să le permit să se folosească de aceste jocuri pentru a crea profit.

 

Dacă vrei să învinovățești pe cineva pentru că ar fi măsluit jocurile din cazino, ar trebui să te legi de acele companii care dezvoltă jocurile. Așa cum pleacă de la ei, la fel vor ajunge și în fața jucătorilor. NetEnt, Yggdrasil, EGT sau alte nume sunt cei care creează aceste jocuri și programe de software pentru cazinouri. Totuși, ar trebui să înțelegem că nu aceasta este mentalitatea unui cazino. Cazinoul nu își dorește ca reputația lui să fie pătată și nici să piardă jucători.

 

Apoi, dezvoltatorii vor avea și ei de pierdut dacă se descoperă că s-a făcut o asemenea ilegalitate. Când banii oamenilor sunt la mijloc, chiar și dacă este vorba de o greșeală, lucrurile o pot lua razna foarte repede.

blackjackul-online

Blackjackul online poate fi din când în când aranjat

 

Când vorbim despre trișarea la Blackjack online sau despre faptul că principiile jocului pot fi alterate de intervenția unor persoane sau modificarea unor mecanisme, ar trebui să fim totuși atenți la modurile de Blackjack care pot să cadă pradă acestor jocuri. Dacă ar fi un mod de Blackjack de care să te sperii, acela este cel live cu dealeri. Nu foarte demult, pe o platformă numită BetOnline, un jucător a observat un comportament mai ciudat din partea unui dealer. Acesta nu lua mereu prima carte din pachet ci pe a doua. Evident că acest lucru schimbă complet rezultatul unei mâini de Blackjack motiv pentru care, incidentul s-a soldat nu foarte bine.

 

Cu toate acestea, dealerii live au și o plasă de siguranță care le permite să fie și oameni, iar unele accidente pot fi catalogate drept accidente de muncă, greșeli omenești, incidente, etc.

 

În majoritatea cazurilor, vei avea parte de un joc corect

 

Să fii chiar tu jucătorul care să aibă parte de o asemenea întâmplare este puțin probabil să se întâmple. Mai multe șanse sunt să te îmbogățești din Blackjack decât să fii înșelat la o asemenea masă de joc. Ceea ce ar trebui să ai totuși în vedere este că jocul de Blackjack trebuie jucat pe cât de corect posibil. Nu te gândi că ești păcălit deoarece acest lucru este foarte improbabil să se întâmple. Cel mai bine ar fi să te concentrezi pentru a dezvolta cel mai bun joc al tău. Cu cât vei juca mai bine, cu atât vei avea șanse mai mari să pleci cu mai mulți bani în buzunar.

 

Concluzie

 

Jocul de Blackjack pare a fi unul dintre jocuri care pot fi aranjate. În realitate, acest lucru este posibil numai live de către un dealer, iar dacă acesta este privit de mai mulți jucători în același timp, probabil că nici măcar nu merită să facă așa ceva pentru că sigur cineva îl va observa. Vei fi surprins să afli că există foarte mulți jucători de Blackjack profesioniști care știu jocul pe dinafară.