test

E admirat de intreaga lume, dar ascunde un secret. Ce relatie are Anthony Hopkins cu fiica lui

E admirat de intreaga lume, dar ascunde un secret. Ce relatie are Anthony Hopkins cu fiica lui

Anthony Hopkins a cucerit Hollywood-ul cu interpretarile lui dramatice si infricosatoare, dar putini stiu ca actorul are o fiica de 48 de ani, Abigail Harrison. Din pacate, relatia celor doi e atat de tensionata incat nu au mai vorbit de 2 decenii si Hopkins nu stie sigur daca e bunic sau nu.

Cunoscut pentru rolurile lui in filme precum Silence of the Lambs, The Mask of Zorro si Meet Joe Black, Hopkins a reusit sa isi pastreze relatiile private, pana in punctul in care foarte putine persoane stiu ca actorul are o fiica sau ca nu a mai vorbit cu ea de 20 de ani.

Abigail a fost crescuta de prima sotie a actorului, Petronella Baker, dupa ce parintii ei au divortat atunci cand avea 4 ani. Nu se stie exact care a fost relatia dintre Abigail si tatal sau in timpul adolescentei, insa cei doi au jucat impreuna in doua filme in anii ‘90, Shadowlands si The Remains Of The Day, potrivit Daily Mail.

Din pacate, cei doi s-au distantat din nou la scurt timp dupa si, in acest moment, Anthony Hopkins nici macar nu stie unde locuieste Abigail. Desi e singurul lui copil, actorul nu e foarte interesat de viata lui Abigail sau de o posibila reconciliere.

citeste in continuare articolul pe FilmNow