test

Dezlipește-ți ochii de la tv și alege o activitate creativă! Pictorul Fericit te ajută!

Dezlipește-ți ochii de la tv și alege o activitate creativă! Pictorul Fericit te ajută!

În timpul liber, cel puțin pe care îl are fiecare, relaxarea este cuvânt de bază. Cu toții ne dorim să avem parte de relaxare și să uităm pentru un moment de tot stresul și task-urile de zi cu zi. Este o pauză binemeritată până la urmă. Însă a privi la tv ore în șir sau a butona telefonul nu este o practică sănătoasă și recomandată. Preferă în schimb o activitate creativă precum pictura pe numere de la Pictorul Fericit.

 

Cu și despre pictura pe numere – să aflăm mai multe

 

Așa cum vei găsi și în pagina oficială, www.pictorulfericit.ro, există o varietate de tablouri ce pot fi pictate. Acest gen de activitate presupune un efort propriu pentru a picta decorațiunile casei. Să vă pictați singuri un tablou suna până nu demult a imposibil. Însă în varianta picturii pe numere oricine poate încerca.

 

Pictura pe numere înlocuiește viziunea artistică cu un ghid practic. Pe suprafața pânzei de bumbac ce urmează să fie pictată este imprimată o schiță și în fiecare chenar există număr înscris. Acesta corespunde cu nuanța ce trebuie aplicată. Respectând, deci, o simplă corespondență și chenarele vei obține un tablou perfect.

 

Pictura pe numere este inovația vremurilor moderne. Pentru a fi practic și o activitate pentru oricine vine în set complet cu accesoriile necesare pentru pictat. O comandă plasată la Pictorul Fericit aduce doritorilor un kit complet de pictură, cu pânză întinsă pe șasiu, set de pensule și culori.

 

Pictura pe numere este o recomandare și pentru copii

 

Pentru cei care se luptă cu fenomenul atracției și poate chiar dependenței de tehnologie în cazul copiilor pictura pe numere este o recomandare. Cei mici pot dezvolta o pasiune pentru acest gen de hobby, își pot exersa nu doar talentul, ci și alte skill-uri ce îi ajută și în viitor: atenția, răbdarea.

 

În varianta pentru copii Pictorul Fericit dispune de picturi pe numere cu grad mai mic de dificultate. Există însă și aici o diversitate tematică. Cei interesați pot alege picturile pe numere cu animale, personaje, cu natură de ce nu. Iar seturile vin complete, ca și în cazul celor pentru adulți, cu pensule și culori incluse, doar că tablourile sunt mai mici, de 30×40 cm.

 

Pentru mai multe informații vezi si aici, iar pentru a comanda, pagina oficială este la un click distanță – pictorulfericit.ro.

 

 

 

Contact:

 

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540