De ce să îți deschizi un cont la un cazino online în 2020

De ce să îți deschizi un cont la un cazino online în 2020

Statul în casă pe vreme de pandemie și faptul că toate cazinourile și firmele de pariuri sportive din Mureș sunt închise sunt o problemă pentru toți cei care le frecventează. Dacă te afli printre ei și încă nu știi cum ai putea să joci în continuare, în acest articol găsești câteva avantaje ale creării unui cont online la unul sau mai multe cazinouri online, inclusiv la cel preferat! Citește în continuare.

Cazinourile oferă posibilitatea de a-ți crea conturi online

  1.       Acces la mai multe cazinouri

Numărul sălilor de jocuri care au site-uri și care să le permită clienților să joace online a crescut substanțial în România ultimilor ani, iar dacă până acum ți-a fost teamă sau, pur și simplu, nu te-ai gândit la această variantă, poți căuta cazinoul tău preferat, ca să afli dacă îți poți deschide un cont, cu ajutorul căruia să joci din confortul casei tale. 

  1.       Nu există cerințe suplimentare față de cazinourile tradiționale

Ca și atunci când intri într-un cazino cu sediu fizic, și cel online are anumite reguli, printre care aceea ca jucătorii să aibă cel puțin 18 ani. Pentru aceasta, în momentul în care începi procedura de creare a contului ți se vor cere mai multe date care să ateste acest lucru. Numele, prenumele, adresa și CNP-ul sunt printre informațiile pe care va trebui să le introduci pentru a-ți dovedi vârsta.

  1.       Vei avea mai multe beneficii sub formă de cadouri

Deși nu ești obligat să îți faci cont, trebuie să știi că un cazino care operează și pe internet, poate chiar preferatul tău, oferă avantaje destul de consistente clienților. Printre acestea, se numără diverse cadouri sub formă de reduceri sau premii în bani. Pentru cei nou veniți, adesea, firmele oferă daruri de bun venit, iar pentru cei vechi, se pun la bătaie destul de multe premii de fidelitate. Un alt avantaj important este că utilizatorii înregistrați beneficiază, de multe ori, de rotiri gratuite la cazinourile online, acesta fiind unul dintre cele mai des întâlnite bonusuri. Așadar, nu pierzi nimic dacă încerci.

  1.       Intră când vrei și joacă cât vrei!

Unul dintre cele mai evidente avantaje ale creării unui cont la un cazino online este accesul nelimitat la toate jocurile de noroc, mai ales în situația actuală. Apoi, multe firme care operează în acest domeniu și-au mutat activitățile pe internet, permițându-le clienților să joace cât vor și când vor. Poți fi unul dintre ei. Astfel, îți poți petrece cât timp vrei pe internet jucându-te.

  1.       Șansele de câștig sunt mari

Având mai mult timp la dispoziție, cât și mai multe jocuri din care să alegi, șansele de câștig într-un cazino online sunt, de obicei, mai mari decât într-unul tradițional, prin care ești nevoit să te plimbi printre aparate sau să aștepți după alte persoane.

Numărul celor care și-au creat conturi la cazinourile online a crescut în țara noastră destul de mult în ultimii ani, mulți dintre utilizatori spunând că este mult mai comod și ușor să joace din propriile locuințe. Așadar, dacă nu ți-ai făcut încă un astfel de cont, acum este momentul.

Sursa foto: Pexels.com