Cum să îți amenajezi livingul în 2022

Cum să îți amenajezi livingul în 2022

Dacă te-ai săturat de stilul pe care l-ai adoptat pentru livingul tău și te-ai hotărât ca anul acesta să faci câteva schimbări, acum este momentul. Pentru a îți pune în evidență această cameră care este una dintre cele mai importante din casă, va trebui efort și puțină creativitate. Totuși, dacă nu ai idei și nu știi cu ce să te apuci, în acest articol îți vom oferi câteva variante cărora nu vei avea cum să le reziști.

 

Top 3 idei pe care să le aplici în casa ta

 

 

  • Vopsește pereții într-un stil nonconformist

 

 

Dacă ți-ai petrecut timpul pe Tik Tok în ultimele luni, probabil ai observat deja care sunt tendințele și cum își amenajează oamenii mai nou pereții. Mulți dintre content creatorii de pe această platformă au arătat publicului că este la modă să folosești culori nonconformiste și așa numitele ”killer accent” (traducerea în română nu ar fi cea mai plăcută).

 

 Chiar dacă ai ieși din zona de confort cu un astfel de proiect pentru casa ta, există o mare posibilitate ca rezultatul final să îți placă la nebunie. Dacă livingul tău este unul spațios și ai pereții mari, poți realiza multe modele pe aceștia: fie că faci forme geometrice, fie că realizezi niște forme inegale, dar bine gândite, acestea vor da un aspect unic livingului tău. Și pentru că nu trebuie doar să faci niște contururi pe pereți, ci trebuie și umplute cu culoare, câteva variante de culori care ar merge sunt: 

 

    • Very Peri, un mov aprins, dar superb;
    • Benjamin Moore’s October Mist,  este chiar culoarea salviei, un verde simplu, dar de efect;
    • Moody Hues, este negrul perfect, cu care nu ai cum să dai greș;

 

  • Terracotta, este un maro cu ton cald, pământesc și se potrivește de minune cu Benjamin Moore’s October Mist.

 

 

Acestea sunt doar câteva opțiuni de culori care sunt la modă în acest an și pentru care poți opta pentru livingul tău.

 

  1. Caloriferele trebuie schimbate?

 

Mulți dintre noi avem în case ori vechile calorifere de fontă, ori am optat pentru unul din aluminiu cu un model simplu, alb. De multe ori caloriferele arată foarte urât din cauza faptului că multora dintre noi nu ne pasă cum se vor integra acestea în casa și în stilul nostru. Dacă te-ai săturat să le vezi și să te gândești că strică întreaga viziune a livingului tău, poți alege un calorifer ornamental de la Instalații Shop. Acestea vor schimba în totalitate camera ta relaxare și este bine de știut că sunt pentru fiecare buget.

 

  1. Joacă-te cu texturile

 

Pentru că livingul este o cameră în care ne petrecem mult timp și avem tendința sa îl considerăm ca fiind camera de relaxare, acesta trebuie să fie și să se simtă confortabil. Cum poți face acest lucru? Este simplu, dacă canapeaua ta nu are cel mai plăcut material, alege o păturică pufoasă și pune-o pe deasupra. De asemenea, alege să cumperi mai multe pernuțe moi și cu texturi diferite. Poți adăuga diferite elemente din: catifea, metal, piatră, sticlă. Adaugă vaze cu flori, alege o masă dintr-un lemn special sau pune ghivece cu diferite plante. Alege ceea ce crezi că se va plia cu stilul și cu plăcerile tale.

 

Așadar, nu uita, dacă dorești cu adevărat să schimbi stilul livingului tău și să te poți relaxa cu adevărat când ajungi acasă, ține cont de ideile de mai sus și vezi ce va ieși. Nu ai cum să dai greș atâta timp cât ești creativ și alegi ce îți place.

 

Sursă foto: Unsplash.com.