Cum explica numerologia moartea socanta a lui Kobe Bryant

Cum explica numerologia moartea socanta a lui Kobe Bryant

Numerologii au descifrat moartea socanta a celebrului fost baschetbalist Kobe Bryant in accidentul de elicopter din California in 26.01.2020.

Kobe Bryant s-a născut in 23.08.1978. Fiecare cifra adunata inseamna numarul 23, care, redus la o singura cifra, 2+3=5, vibratia lui fiind cifra 5. Kobe a murit într-un an personal de cifra 8, într-o lună personală de cifra 9 și o zi personală de cifra 8. Aceste numere sunt semnificative pentru Kobe, din cauza vibrației lor.

Cifra 5 pentru Kobe semnifică, printre altele, energia și pasiunea lui pentru sport, precum și viața sa interesantă plină de activitate și schimbare.

Vibratia 5 semnifică schimbare – Ziua Universală pentru 1/26 = 5. În timp ce numărul Zilei Personale are de regulă prioritate, vibrația Zilei Universale este semnificativă și are un impact cert. Când există o vibratie 5 – numerologii o urmăresc îndeaproape, deoarece înseamnă schimbare, tranziție, haos, călătorie. Ziua de 5 de la Kobe care se potrivește cu Ziua Universală a 5 este semnificativă. Kobe avea 41 de ani.

Cifra 8 de an personal semnifică finalitate și completări, precum 9  – cu toate ca 8 este diferit în sensul că este mai mult material decât 9 și indică bogăția și puterea materială după munca grea. Totuși, simbolul Infinității vertical și indică un scop spiritual care stă la baza finalitatii, care apoi duce la 9. Kobe a murit într-o zi personală 8 și zi universală 5.

9 este un alt număr de urmărit. Kobe a murit astăzi în lună personală 9. Cifra 9 – indiferent dacă este anul, luna, ziua, personală sau universală, figurează în mod semnificativ în moarte și tranziții.

photocredit: instaviral.pw