Cum este relatia cu un iubitor de gaming? 5 lucruri pe care trebuie sa le stii

Cum este relatia cu un iubitor de gaming? 5 lucruri pe care trebuie sa le stii

Ai avut o prima intalnire cu un baiat si deja ti-ai dat seama ca printre pasiunile lui cele mai importante este gamingul? Te intrebi daca ar putea exista o posibila relatie intre voi doi, avand in vedere ca ar putea sa-si petreaca mai mult timp in mediul virtual, decat cu tine?

Ei bine, lasa deoparte preconceptiile pe care le ai si afla ca o relatie cu un gamer ar fi o experienta inedita si chiar ati putea sa construiti o legatura stransa. 

Vezi mai jos care sunt calitatile unui iubitor de gaming care se vor reflecta ulterior in relatia dintre voi doi:

 

 

  • Nu renunta usor 

 

 

Un gamer cu siguranta nu renunta pana nu castiga. Asta inseamna ca, poate petrece cateva ore pana este sigur ca a dat tot ce a putut pentru a trece de o etapa complicata si importanta a jocului. Asa ca, asteapta-te de la el sa fie dedicat in relatia de cuplu si sa lupte pentru fericirea ta si iubirea dintre voi. Un gamer nu te va lasa sa suferi si nu va renunta la tine foarte usor. Daca vrei sa afli cu exactitate care sunt indiciile prin care iti dai seama ca este cu adevarat dedicat relatiei, vezi aici tot ce trebuie sa stii. 

 

 

  • E priceput in ale tehnologiei

 

 

Cand vine vorba de achizitionarea unui aparat smart in casa, a unui gadget – un televizor, calculator, el va sti cu exactitate ceea ce trebuie sa cumpere. Si nu doar atat, se va descurca sa le instaleze de unul singur, iar in cazul unei defectiuni, va identifica cauza si va veni cu solutiile salvatoare. Asa ca, pasiunea lui il va face descurcaret si capabil sa se ocupe de aceste tipuri de nevoi ale casei. Nu este acest lucru atractiv?

 

 

  • Are simtul umorului

 

 

Fiecare zi cu un pasionat de gaming este diferita si speciala. Acestia au un alt tip de intelepciune, una nebuna, chiar fantezista. Asa ca, sunt capabili sa se puna in situatii variate, sa le inteleaga din diverse perspective, si nu in cele din urma sa se amuze pe seama lor. Asadar pregateste-te de distractie si multe rasete. 

 

 

  • Este inteligent

 

 

Jucatorii sunt foarte inteligenti, deoarece pe parcursul orelor pe care si le petrec in fata calculatorului, reusesc sa inteleaga si sa rezolve problemele, sa identifice cele mai potrivite solutii, si sa creeze strategii. Pare dificil? Ei fac toate acestea doar din distractie. Asa ca, gamerii sunt echipati cu abilitati mentale deosebite, care se reflecta si in viata reala, prin actiunile lor. 

 

 

  • Este usor sa-i oferi cadouri 

 

 

Daca iubitul tau este gamer, nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri cand vine vorba de alegerea cadoului potrivit. Orice e legat de tehnologie, jocul lui preferat sau un nou joc aparut este perfect. Daca iti doresti sa-l surprinzi, comanda o tastaura de gaming de la Lerato.ro si fii gata sa-i vezi fericirea pe chip. Cu siguranta va aprecia atentia pe care i-o acorzi pasiunii lui. Poate chiar ti-a spus ca are nevoie de un mouse nou sau o tastatura. 

 

In concluzie, daca viitorul tau iubit este gamer, e posibil sa te surprinda cu o serie de calitati si trasaturi de personalitate, pe baza carora puteti sa creati o relatie stabila. Nu te lasa influentata de preconceptii – si iubitorii de jocuri stiu sa-si seteze prioritatile si sa ofere din timpul lor, odata ce se angajeaza intr-o relatie. Poate cine stie, te vei alatura pasiunii lui si veti incepe sa jucati jocuri video impreuna. 

 

Sursa foto: Unsplah.com