Cristian Ronaldo, interviu exploziv: “De când Sir Alex a plecat, nu am văzut nicio dezvoltare la acest club. Nimic nu a fost schimbat”

Cristian Ronaldo, interviu exploziv: “De când Sir Alex a plecat, nu am văzut nicio dezvoltare la acest club. Nimic nu a fost schimbat”

Cristiano Ronaldo a făcut o serie de afirmații dure și a lansat atacuri fără precedent la adresa celor de la Manchester United și a managerului Erik ten Hag.

Printre altele, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a explicat de ce se simte trădat de Manchester United, dar și de ce nu îl respectă pe managerul Erik ten Hag.

Starul portughez i-a răspuns tăios şi lui Wayne Rooney, cel alături de care a evoluat în atacul grupării de pe Old Trafford, sub comanda lui Sir Alex Ferguson.

“Cred că fanii ar trebui să ştie adevărul. Vreau tot ce e mai bun pentru club. De aceea am venit la Manchester United. Dar sunt lucruri pe plan intern care nu ne ajută să ajungem la nivelul lui City, Liverpool şi acum chiar şi Arsenal. Un club de această dimensiune ar trebui să fie în top după părerea mea şi, din păcate, nu este cazul.

[…] De când Sir Alex (n.r. – Alex Ferguson) a plecat, nu am văzut nicio dezvoltare la acest club. Nimic nu a fost schimbat.

[…] După cum a spus Picasso, trebuie să distrugi pentru a reconstrui şi dacă începe cu mine, asta nu este o problemă pentru mine. Iubesc Manchester United, îi iubesc fanii, ei sunt mereu alături de mine. Dar dacă vor să facă lucrurile altfel, trebuie să schimbe multe, multe lucruri”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

“7 milioane de vizualizări în doar 8 ore…când Cristiano vorbește, lumea ascultă.”, a postat Piers Morgan, pe contul de Twitter.