test

Celebritati care au iubit pariurile sportive

Celebritati care au iubit pariurile sportive

Cazinourile au fost aproape de la început asociate cu strălucirea, opulența și farmecul lumii starurilor de cinema, muzicale sau sportive. Imaginea stereotipă a lumii jocurilor de noroc este în strânsă legătură cu fantezii absurde, gale extravagante și, mai important, câștiguri spectaculoase obținute în moduri care sfidează realitatea.

 

Deși nu toate poveștile hollywoodiene despre cazinouri sunt adevărate, un lucru este cert, nu puține sunt vedetele care au dezvoltat o slăbiciune pentru jocurile de noroc. În continuare îți vom prezenta câteva dintre cele mai cunoscute vedete care și-au asigurat statutul și prin alte metode de a face bani, pe lângă profesia lor cinematografică.

 

Floyd Mayweather

Poate că știți deja acest lucru, dar al doilea nume al lui Mayweather este literalmente „Bani”. Fidel acestui epitet, Mayweather se bucură de un potențial financiar spectaculos pe care nu ezită să îl etaleze și în domeniul jocurilor de noroc. În 2019, Forbes l-a situat la același nivel cu Lebron James și Cristiano Ronaldo, cu o avere netă de 900 de milioane de dolari.

 

Desigur, există posibilitatea ca Mayweather să se bucure în prezent de o avere mult mai spectaculoasă, cu multe zerouri. Pe lângă împătimit al pariurilor sportive, legenda boxului este el însuși un sportiv. Evident, asta face o combinație mortală pentru un parior pasionat de biletele pe handicap. F.M. a avut o serie incredibilă de 46 de victorii la pariuri sportive între 2010 și 2012. Câștigurile totale rezultate din acestea sunt de aproximativ 4 milioane de dolari.

 

Mayweather este, de asemenea, o persoană extrem de populară, care își ține fanii la curent cu mai toate reușitele sale și care nu ezită să își posteze biletele de pariuri câștigătoare pe rețelele de socializare pentru a inspira și alți oameni să dezvolte o astfel de pasiune.

ashton-kutcher

Ashton Kutcher

Kutcher, co-vedeta principală a lui Sheen din „Two and A Half Men”, este deosebit de interesant de analizat prin prisma calităților sale cinematografice, dar, totodată, este și un parior prolific. Însă, deși se bucură de un real succes în cariera sa TV, realizările sale ca parior sunt destul de diferite, însă și acestea sunt demne de prezentat.

 

Acesta nu este un stereotip hedonist în lumea Hollywood-ului precum Sheen, dar un parior sportiv profesionist. De fapt, el a arătat lumii că stăpânește abilități sporite pentru pariurile sportive în zilele sale de „That 70’s Show”, când biletele erau plasate la meciurile de fotbal din facultate. Sunt multe celebritățile cărora le place fiorul pariurilor cu risc ridicat. Dar Kutcher este un exemplar rar care dovedește o abordare strategică și calculată.

 

Ben Affleck

Ce au în comun primul film Batman din DC Extended Universe și Ben Affleck? Ei bine, pariurile sportive. Pe lângă popularitatea sa ca actor, Affleck este și mai faimos pentru cărțile sale. Performanțele sale la Blackjack sunt atât de remarcabile încât cazinourile din Vegas i-au interzis definitiv accesul de la mesele de Blackjack după ce a adunat un milion de dolari în premii cash.

 

Birdman

„Birdman”, la fel ca și colegul său artist hip-hop, 50 Cent, nu se rușinează să-și recunoască eșecurile. După cum dezvăluie, cea mai mare pierdere a sa a fost de 2 milioane USD în finala NBA din 2012, unde Miami Heat a lui Lebron James a fost devansat de Dallas Mavericks.

 

De-a lungul anilor, a devenit clar că afinitatea lui Birdman față de jocurile de noroc este de neclintit. Deși riscul ar fi fost totuși consistent pentru bugetul său, se spune că ar fi pariat 10 milioane de dolari pe legendara confruntare din 2015 dintre Floyd Mayweather și Manny Pacquiao.

 

Această sumă este considerată a fi al doilea pariu uriaș plasat pe Mayweather, însă a meritat fiecare cent dacă luăm în calcul că Floyd a câștigat în ambele cazuri. Altfel spus, cu cote de 1,50, Birdman ar fi câștigat 5 milioane USD dintr-un singur meci!

50-cent

50 Cent

Curtis Jackson, cunoscut sub numele său de scenă 50 Cent, este la nivelul Mayweather când vine vorba de venituri suplimentare obținute prin pasiunea sa pentru jocurile de noroc. El i-a oferit bunicii sale câștigurile de 500.000 de dolari dintr-o finală NFC.

 

Dar, spre deosebire de Mayweather, 50 Cent este transparent cu privire la partea întunecată a jocurilor de noroc și nu ezită să povestească fanilor săi despre dezavantajele cazinourile chiar și în câteva dintre versurile sale.

 

Charlie Sheen

Charlie Sheen este probabil cea mai reprezentativă figură a bărbatului răsfățat de la Hollywood. Șirul său scandalos de vicii care includ dependența de droguri, alcoolism și escapade aproape îi eclipsează faima câștigată prin „Two and a half man”.

 

De fapt, după cum citează fosta lui soție, Dennis Richards, Sheen a cheltuit peste 200.000 de dolari pe săptămână în pariuri sportive. Și vorbim de aproape fiecare săptămână – pe durata celor patru ani în care au fost căsătoriți.

 

Mai mult, Sheen însuși a mărturisit despre dependența sa de pariuri într-un interviu din New York Times. Cel mai norocos bilet pe care l-a câștigat a fost un pariu spectaculos de milioane de dolari. Pariul legendar a fost plasat pe un meci de box între Manny Pacquiao și Oscar de la Hoya. Se pare că Sheen a pariat și a câștigat atât de des încât nu a simțit nicio emoție la premiul său de un milion de dolari.

 

Michael Jordan

Michael Air Jordan este o legendă a baschetului și un miliardar cu greutate. O mare parte din valoarea sa netă a provenit probabil din utilizarea inteligentă a talentului său sportiv și din marketingul făcut în jurul victoriilor sale.

 

El este opusul lui Ashton Kutcher când vine vorba de pariuri. Este clar că Jordan nu pariază pentru bani, ci pentru fiorii și divertismentul jocului, motiv pentru care nu are nicio reținere să piardă sume colosale la mesele de joc sau pe pariurile sportive.

 

Astfel, o parte a carierei sale de pariuri este puternic marcată de eșecuri. De exemplu, baschetbalistul a acumulat la un moment dat o datorie de 1,25 milioane USD față de omul de afaceri Richard Esquinas din cauza pariurilor pe golf. Esquinas a scris chiar și o carte despre asta. Iar asta nu-i nimic, Jordan a pierdut chiar și 15 milioane de dolari într-o singură noapte la o masă de zaruri.

 

Concluzie

 

Jocurile de noroc sunt o pasiune atât de comună în rândul sportivilor pensionați și, într-o oarecare măsură, a altor celebrități, încât ar putea exista chiar și o listă de 100 de celebrități asociate cu lumea gamblingului, plină de lovituri de maestru și eșecuri dramatice.