test

Ce au ele e pus deoparte! Nativele din aceste zodii sunt protejate de Divinitate

Ce au ele e pus deoparte! Nativele din aceste zodii sunt protejate de Divinitate

Exista zodii care beneficiază de un ajutor suprem, de natură divină.

Leu

Atunci când îi percepi strălucirea de sorginte divină, pasul mândru şi când iei contact cu firea sa focoasă, dar generoasă, simţi că a fost atins mai mult decât noi, muritorii de rând, de forţele supreme.

Nativa din Leu trăieşte intens şi nu se teme de nimic, dar rareori intră în bucluc, tocmai datorită protecţiei divine de care se bucură. Oamenii sunt atraşi de ea ca un magnet, cu toate că nu este cea mai frumoasă reprezentantă a zodiacului. Cel mai probabil, atingerea divinului este cea care îi asigură o armată de admiratori, gata oricând să îi proslăvească fiecare gest şi să îi venereze fiecare pas.

Capricorn

Nativa din Capricorn reuşeşte să dobândească o putere aproape nemărginită în această lume, nu se lasă învinsă şi doboară obstacole insurmontabile pentru mulţi dintre noi. Ascendenţa elementului său dominant, pământul, îi asigură o ambiţie aproape ieşită din comun; norocul ei este făurit într-adevăr prin multă muncă, dar şi prin protecţia divină cu care a fost înzestrată.

Ce este de-a dreptul extraordinar este că acest semn, deşi beneficiind de atingerea divinităţii, are un adevărat cult pentru munca şi nu ezită niciodată să depună eforturi consistente pentru a obţine ceea ce îşi doreşte.

Citeşte continuarea pe divahair.ro