test

Antonia intervine in scadalul dintre Alex Velea si “protejatii” lui, Mario Fresh și Lino Golden

Antonia intervine in scadalul dintre Alex Velea si “protejatii” lui, Mario Fresh și Lino Golden

Mario Fresh și Lino Golden au părăsit casa de producție a lui Alex Velea, Golden Boys Society. Antonia nu a stat deoparte si le-a transmis un mesaj celor doi.

Mario Fresh (21 de ani) a confirmat ruptura: “Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită etc… Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a scris Mario Fresh pe Instagram.

Însă varianta neoficială care circulă de ceva vreme în showbiz este aceea că Antonia, partenera lui Velea și mama copiilor lui, nu ar avea-o deloc la inimă pe Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh.

“Se pare că la Golden Boy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoys s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară. Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow”, a scris Abi Talent pe Instagram.

Antonia: “Să nu uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat”

La rândul ei, Antonia a venit și ea cu explicații, tot pe Instagram, însă fără să nominalizeze pe nimeni. Mesajul este clar cu subînțeles. “Vă rog să nu vă lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm… MODESTIA! Mai departe trageți voi o concluzie. Probabil doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest”, a scris Antonia într-un story pe Instagram.

citeste mai mult