test

Angelina Jolie, tratative cu Marvel pentru viitorul film, “The Eternals”

Angelina Jolie, tratative cu Marvel pentru viitorul film, “The Eternals”

Angelina Jolie s-ar putea alatura Universului Cinematografic Marvel. Potrivit Entertainment Weekly, ea se afla in discutii si negocieri pentru a juca in viitorul film Marvel Studios, “The Eternals”.

Potrivit specialistilor in benzi desenate, filmul va scoate in evidenta viata nesfarsita a unor fiinte care au facut parte dintr-un experiment genetic ce a faurit si viata pe Pamant. In “folclorul” Marvel, The Eternals sunt incredibil de frumosi si au fost creati de Celestials ca o forta a binelui.

The Eternals au rolul de a pazi Pamantul de Deviants, niste mutanti grotesti, care fac parte dintr-un cult ce considera ca Terra le apartine.

Studiourile Marvel nu au comentat pana acum in privinta negocierilor cu Angelina Jolie, insa informatia a fost publicata prima data de Mia Galuppo de la The Hollywood Reporter, jurnalista sustinand ca vedeta ar vrea sa faca parte din proiect.

Pana in acest moment, nu se stie ce personaje vor fi prezente in filmul regizat de Chloe Zhao (2017, The Rider, Songs of the 2015), insa productia peliculei a fost confirmata de Kevin Feige, presedintele studiourilor Marvel si cel care da unda verde tuturor filmelor cu super-eroi produse de companie in parteneriat cu Disney.

sursa: FilmNow.ro