Activități pe care nu trebuie să le ratezi în luna aprilie
Deși s-a lăsat destul de mult așteptată, iată că primăvara a sosit. Luna aprilie este momentul perfect pentru a avea cât mai multe activități afară, în aer liber. După o iarnă lungă și un an fără prea multă socializare, avem acum ocazia să ne pregătim pentru vară. Dacă îți place să călătorești, atunci poți face un tur al României sau îți poți alege câteva destinații pe care să le vizitezi. Dacă însă ești mai comod, atunci poți aduce distracția la tine acasă prin intermediul diferitelor forme de divertisment online. Un bun exemplu sunt jocurile de noroc, iar lista de avantaje Princess Casino te va convinge cu siguranță să dai o șansă cazinoului online. Iată care sunt cele mai tentante activități pe care le poți avea în luna Aprilie.
Pregătirile pentru Paște
Anul acesta, Paștele ortodox este fixat la începutul lunii Mai. Drept urmare, a doua parte a lunii Aprilie este perfectă pentru a pune la punct toate detaliile pentru sărbătorile pascale. Ce poți să faci? Ei bine, poți începe cu o curățenie generală, apoi te poți gândi cum vei decora casa, care va fi meniul de sărbători și, nu în ultimul rând, ai putea să faci o listă de cadouri pe care să le dăruiești celor dragi.
Mergi la o plimbare cu bicicleta
Odată cu încălzirea vremii, explorarea orașului sau a unui parc local printr-o plimbare cu bicicleta poate fi un medicament pentru suflet. Călătorind în mod diferit îți permite, de asemenea, să îți păstrezi un tonus bun, atât la nivel fizic, dar și la nivel mental. Ai posibilitatea de a-ți cunoaște orașul din altă perspectivă, cea de turist și poți vizita zone ale orașului în care nu ajungi în mod constant.
Curățenia de primăvară
Este posibil să fi făcut deja acest lucru, dar dacă ai amânat, o curățenie temeinică de primăvară poate fi la fel de bună pentru sănătatea mintală ca și pentru bunăstarea casei tale.
Bucură-te de muzica clasică
Există multe avantaje legate de ascultarea muzicii clasice. Rezervă-ți timp și ascultă muzică clasică pentru plăcere (în loc să o aveți în fundal în timp ce faceți un alt proiect), interacționează cu muzica într-un mod mai intim.
Creează-ți o rutină personală de stretching
Stretchingul nu trebuie să fie o practică elaborată, este nevoie doar să-ți rezervi 10 minute dimineața sau seara pentru a face câteva mișcări simple de întindere a corpului. Beneficiile sunt multiple, stretchingul ajută la la durerea musculară și crește prevenirea leziunilor.
Mergi la un picnic
Picnicurile sunt activități de vară perfecte, dar și picnicurile de primăvară sunt distractive și nu este la fel de cald, așa că poate fi mai plăcut! Dacă nu ai o pădure în apropiere, poți alege să mergi într-un parc. Ia cu tine o pătură și câteva gustări și bucură-te de natură.
O zi la spa
Therme este una dintre cele mai impresionante atracții moderne din București. Deci, dacă te simți extenuat, acesta este cel mai bun loc pentru relaxare și relaxare. Acest centru de wellness cu saune, piscine și alte activități recreative plăcute este situat la doar 10 minute în afara Bucureștiului. Dacă este totuși prea departe de tine, caută un salon spa în orașul tău. Majoritatea hotelurilor oferă astfel de servicii.
Vizitează Palatul Parlamentului
Palatul Parlamentului este a doua cea mai mare clădire administrativă din lume, după Pentagon. Există o mulțime de discuții în jurul său, deoarece Ceaușescu a demolat multe clădiri istorice vechi din centrul Bucureștiului pentru a o construi. Mai mult, există câteva povești de groază despre disidenții care au fost condamnați pentru că au lucrat până la moarte pentru a construi acest loc. Noi spunem că merită să faci o vizită.
Planifică o zi la Muzeul Satului
Ai grijă să verifici prognoza meteo, pentru a te asigura că nu alegi o zi ploioasă sau rece, deoarece este un muzeu în aer liber. Aici, vei avea șansa să admiri case tradiționale din toată țara, grupate în regiuni. Te vei întoarce practic în timp și vei experimenta viața în lumea satului românesc. Dacă Muzeul Satului din București este o destinație mult prea îndepărtată, tot ce trebuie să faci este să cauți un alt muzeu în orașul tău sau în orașele din apropiere. Dacă ai ocazia, te încurajăm să vizitezi Muzeul Satului din Sibiu, acesta fiind cel mai mare muzeu de acest fel din România.
Vizitează Cazinoul Sinaia (județul Prahova)
O dovadă a uimitorului patrimoniu lăsat de Familia Regală în România, Cazinoul Sinaia a fost proiectat de arhitecții care au lucrat la unele dintre cele mai prestigioase cazinouri din Monaco. Turul te va uimi cu câteva dintre povești cazinoului.
Vizitează Castelul Cantacuzino (Bușteni – județul Prahova)
Din oricare dintre balcoanele Castelului Cantacuzino, se pot admira munții Bucegi în toată splendoarea lor. Este o priveliște pe care nu o vei regreta. Îți recomandăm să faci turul castelului, să-i afli povestea și să profiți de frumusețea locului în timp ce iei prânzul pe terasă. Dacă ai noroc, s-ar putea să asiști chiar și la un concert de muzică clasică.
Fă o tură pe Transfăgărășan
Transfăgărășanul este un drum spectaculos șerpuitor care străbate inima Transilvaniei, literalmente printre păduri. Poți începe de la satele pitorești din Sibiu, pentru a ajunge la Lacul Bâlea, un lac ghețar situat la 2.040 metri altitudine.