Acestea sunt cele mai apreciate jocuri de păcănele online de la Winner

Acestea sunt cele mai apreciate jocuri de păcănele online de la Winner

Pasionații de păcănele nu trebuie să fie îngrijorați de faptul că sunt previzionate noi restricții ce vizează și agențiile terestre de jocuri de noroc, din cauza „valului 4” al pandemiei de coronavirus.

Cazinourile online vor funcționa normal orice s-ar întâmpla, iar oferta este foarte generoasă. Unul dintre operatorii care au și platformă de jocuri de cazino este Winner, a cărui recenzie o puteți citi aici.

Secțiunea dedicată păcănelelor online poate fi accesată prin intermediul butonului „Slots”, din meniul orizontal superior. La rândul ei, este împărțită în mai multe subsecțiuni: Top Games; Recomandări; EGT; Jocuri noi; Seriile Lucky Lady’s Charm și Book of Ra; Fructe și șeptari, Simboluri expandabile; Ruletă, Cărți și Zaruri; Novomatic; CT Gaming; Skywind.

Așa cum ați putut observa, cei mai importanți furnizori au categorii separate. Diferențele între sloturile lansate de ei sunt semnificative, de la grafică la modul în care se formează combinațiile câștigătoare. Iată care sunt cele mai apreciate jocuri din cazinoul online amintit, potrivit voturilor utilizatorilor:

BURNING HOT

Produs de EGT, este unul dintre cele populare jocuri cu fructe și șeptari, având 3 rânduri, 5 role și 5 linii de plată. Burning Hot este un slot apreciat pentru că poate aduce câștiguri importante prin simbolurile care se asociază în mod fericit, dar și prin funcțiile speciale. Plata făcută de fiecare învârtire câștigătoare poate fi multiplicată prin funcția „Gamble”, caracteristică jocurilor lansate de acest provider. Trifoiul cu patru foi este simbolul Wild, care înlocuiește orice alt simbol atunci când se poate materializa o linie de câștig.

LUCKY CLOVER

CDNEWS (2)

Este un alt slot care aduce în centrul atenției trifoiul cu patru foi. Lucky Glover este conceput pentru cei care caută o distracție simplă, cu fructe și șeptari. Jocul are 3 rânduri, 5 role și 5 linii de plată, ca și Burning Hot. Potcoava norocoasă (simbol Wild), clopoțelul, steluța și dolarul sunt alte simboluri care aduc câștiguri mai mari. Volatilitatea jocului este medie, ceea ce înseamnă că învârtirile câștigătoare nu sunt foarte dese, dar nici rare.

BOOK OF RA DELUXE

CDNEWS (3)

Inspirat din mitologia egipteană, este unul dintre cele mai populare sloturi din toate timpurile. Are 3 rânduri, 5 role și 10 linii de plată. Volatilitatea este ridicată, însă răbdarea jucătorilor este răsplătită cu câștiguri mari atunci când pe ecran se opresc minim trei simboluri ale cărții care declanșează o serie de rotiri gratuite în care unul dintre simboluri este expandabil.

CDNEWS (4)

Este un slot inspirat din istoria Palatului Versailles, palat care a găzduit bogății uluitoare de-a lungul timpului. Cromatica este dominată de culoarea aurului, iar fondul sonor este cel din „epoca de aur” a Franței. Versailles Gold are 3 rânduri, 5 role și 10 linii de plată. Printre simboluri sunt pictogramele regelui, a reginei, a cardinalului și a trăsurii regale. Pictograma regelui Ludovic al XIV-lea este simbolul Wild, care plătește cel mai bine. Ea îndeplinește și rol de simbol Scatter, declanșând 12 jocuri gratuite, pe lângă un câștig cash. Există și un  jackpot progresiv, Jackpot Cards Mystery Bonus. Trei semne identice (inimă neagră, treflă, inimă roșie sau caro) decid jackpotul.

OCEAN RUSH

 

CDNEWS (5)

În adâncul oceanului, este aglomerație la fel de mare ca pe arterele cele mai circulate din metropole. Creaturile marine se grăbesc fiecare în treaba ei, într-o lume condusă de zeul apelor. De altfel, Poseidon, cu al său trident, reprezintă simbolul care plătește cel mai bine. Alte simboluri sunt sirena, rechinul, crabul, steaua de mare, scoicile, peștii și caracatița. De asemenea, pe ecran rulează pictograma unei lăzi pline cu galbeni. Trei astfel de pictograme oprite pe ecran generează un câștig frumos.

SHINING CROWN

CDNEWS (6)

Dintre sloturile nominalizate nu putea lipsi Shining Crown, poate cel mai jucat din anul 2021. Face parte din categoria păcănelelor clasice, cu fructe și șeptari, dar „vedeta” jocului este coroana strălucitoare care este Wild și se multiplică pe toată coloana, substituind orice alt simbol dacă se pot forma combinații câștigătoare, cu excepția simbolurilor Scatter (steluța și dolarul).

CHICAGO

CDNEWS (7)

Jucătorul este teleportat în epoca în care Chicago era împărțit între clanurile mafiote. Sunt 20 de linii de plată ajustabile, iar cel mai mare câștig este egal cu de 10.000 de ori miza rotirii norocoase (pentru 5 simboluri Wild pe linie). Dintre simbolurile obișnuite, cel mai valoros este gangsterul cu pălărie și țigară. Urmează fata, băiatul și polițistul. Mașina este simbolul Scatter, care aduce 12 rotiri gratuite. În timpul învârtirilor gratuite, este activată o funcție bonus denumită „Fotografiere sticlă”, cu multiplicator suplimentar.