S-a deschis Superland, cel mai mare loc de joacă din România

S-a deschis Superland, cel mai mare loc de joacă din România

Superland, cel mai mare loc de joacă pentru copii din România, s-a deschis pe 31 decembrie la ieșirea din Brașov spre Cristian. Spatiul se întinde pe 17.000 de metri pătraţi. Adresa excată este Șoseaua Cristianului nr. 7.

Iată ce vor găsi copiii la Superland:

– Copiii mai mari de 4 ani au o zonă specială de 1.400 de metri pătraţi, practic un labirint imens, dispus pe patru niveluri, unde îşi vor putea testa abilităţile. Aici sunt tobogane, trambuline, locuri speciale pentru căţărare, trasee cu obstacole, bazine cu mingi, relatează adevarul.ro.

– Copiii mai mici de patru ani au o zonă destinată lor, concepută în aşa fel încât totul să fie sigur. Cei mici vor găsi aici jucării şi tobogane adaptate vârstei lor.

– Luna Park are o suprafaţă de aproape 400 de metri pătraţi. Aici copiii vor găsi un carusel, un pendul, maşini zburătoare, maşini de bumping echipate cu pistoale cu laser, jocuri electronice. Există și un spaţiu unde părinţii se vor putea juca împreună cu cei mici.

– Pentru copiii mai mari de şase ani există o zonă cu console conectate la ecrane de mari dimensiuni unde se vor putea testa jocuri video.

– Cinematograful 8D, care va avea o vedere panoramică la 360 de grade.

– Un simulator de schi, care are o suprafaţă ce poate susţine trei persoane simultan şi poate fi închiriat cu sau fără instructor.

– Cinci camere speciale unde se vor putea organiza petreceri cu animatori de la prinţi şi prinţese, la supereroi sau piraţi şi vrăjitoare.

– Un club creativ unde copiii vor picta sau vor face puzzle-uri. Va exista şi o masă cu nisip unde copiii vor putea face sute de forme.

La Superland sunt şi zone de relaxare, magazine, cafenele şi restaurante.

Pentru că spaţiul de joacă este mare copiii vor avea brăţări speciale şi vor putea fi urmăriţi de părinţi pe telefonul mobil în orice moment. Superland va avea 120 de angajaţi, dintre care mai mult de jumătate vor fi animatori şi îngrijitori pentru copii.