Prima Doamnă a SUA s-a deghizat în însoțitoare de bord de Ziua Păcălelilor

Prima Doamnă a SUA s-a deghizat în însoțitoare de bord de Ziua Păcălelilor

Prima Doamnă a SUA le-a făcut o farsă, de Ziua Păcălelilor, pasagerilor care o însoţeau joi, pe 1 aprilie, în timpul unui zbor. Jill Biden s-a deghizat în însoțitoare de bord și le-a servit tuturor îngheţată pe băţ.

Membrii echipajului şi reprezentanţi ai serviciilor secrete şi ai presei şi-au primit astfel desertul servit de o femeie cu părul scurt şi brunet, purtând o mască neagră şi o insignă cu numele Jasmine, care se plimba printre rândurile de scaune ale avionului ce o aducea pe Prima Doamnă înapoi la Washington, după o vizită în California, relatează AFP, citată de Agerpres.

Cinci minute mai târziu,”Jasmine” şi-a făcut apariţia printre jurnalişti, fără perucă, şi le-a dezvăluit adevărata ei identitate, anunţând: “farsă de 1 Aprilie!”.

Nu este pentru prima dată când Jill Biden îi “tachinează” pe pasagerii avionului cu care călătoreşte. Pe vremea când soţul ei era vicepreşedinte al SUA, ea s-a strecurat într-un compartiment pentru bagaje la bordul Air Force Two şi a strigat “Bau!” către prima persoană care l-a deschis, potrivit mass-media americane.

citeste mai mult

sursa foto: Profimedia