Vrei sa ramai repede gravida? Sfaturi despre alimentație, poziții de sex, terapii alternative

Vrei sa ramai repede gravida? Sfaturi despre alimentație, poziții de sex, terapii alternative

Dacă vrei să rămâi repede gravidă, trebuie să faci mai mult decât să încetezi să mai iei pastile anticoncepționale, scrie babycenter.com. Poți grăbi procesul cu aceste șase sfaturi legate de concepție, aflând cum îți poți detecta perioada de ovulație și cum să-ți programezi partidele de sex pentru a rămâne însărcinată. De asemenea, află cum poți să îți pregătești corpul pentru o sarcină cu sfaturi despre nutriție, schimbări pentru îmbunătățirea sănătații, terapii alternative și multe altele.

Detectează perioada de ovulație

Conceperea unui copil ține cu totul de momentul potrivit (cu toate ca și sexul bun ajută). Învață micile șiretlicuri despre cum să-ți reperezi perioada de ovulație și zilele cele mai fertile prin calcularea calendarului si observând indiciile subtile pe care corpul tău ți le oferă. Avem toate instrumentele și tehnicile pentru a te ajuta pe parcursul acestui drum. Cu câteva sfaturi care îți vor crește șansele și vor grăbi procesul.

shutterstock_145719857

Calculatorul pentru perioada de ovulație

Urmărindu-ți ciclul menstrual, îți sporesc șansele de obținere a unei sarcini. Calculatorul nostru pentru perioada de ovulație îți spune care sunt perioadele de fertiliate maximă. Introdu data primei zile a ultimei menstruații și durata în zile a întregului ciclu menstrual (între 20 și 45 de zile). Îți vom arăta care sunt cele mai bune zile pentru un contact sexual care se poate finaliza cu o sarcină.

Cum poți rămâne însărcinată într-un timp scurt

Fie ești foarte dornică să rămâi însărcinată, sau poate îți dorești să ți se nască copilul într-o anume perioadă. Găsești mai jos cinci metode care să-ți crească șansele de concepție într-un timp scurt, alături de sfaturi pentru o sarcină sănătoasă si despre cum poți detecta anumite probleme de fertilitate.

citeste continuarea