O schimbare pe care experții în „relaxare” ne-o recomandă pentru 2020

O schimbare pe care experții în „relaxare” ne-o recomandă pentru 2020

2020 este un an ce ne provoacă să încercăm locuri noi, implicit să ne schimbăm stilul de viață, predominant sedentar. Schimbarea nu se dorește a fi drastică, ci treptată în pași mici, dar siguri. Poate nu avem tot timpul din lume pentru a merge constant la saloane de masaj, însă există o alternativă prin care putem aduce masajul profesionist mult mai aproape de noi.

Experții Masatto, nume gigant pe piața fotoliilor de masaj hiper inteligente, ne provoacă să alocăm mai mult timp relaxării în nou an. Gama lor diversificată de fotolii trebuie să devină sursa noastră de inspirație. Faptul că înglobează tehnologii ultra performante ar trebui să fie unicul motiv de care avem nevoie pentru a face o astfel de achiziție.

De ce Masatto și cum ne pot schimba aceste fotolii stilul de viață?

Relaxarea este un pilon esențial în drumul către o viață sănătoasă din toate punctele de vedere. Masatto ne recomandă să primim cu brațele deschise orice activitate ce poate conduce la o viață activă, conturată în sfera relaxării.

Minimum 15 minute petrecute zilnic într-un astfel de fotoliu sunt suficiente pentru ca oboseală, stresul acumulat peste zi să dispară. Bineînțeles, după o perioadă de timp sau chiar după primele utilizări, vom petrece mai mult de 15 minute într-un astfel de fotoliu – vom deveni parctic dependenți de el, grație tehnologiilor moderne de masaj pe care le înglobează.

Putem vizualiza filme la fel de bine și într-un astfel de fotoliu!

Se întâmplă uneori să stăm în față televizorului și să ne plângem de ce viață sedentară ducem, dar să nu luăm măsuri prea stricte în acest sens. Pentru a îmbina optim utilul cu plăcutul, putem la fel de bine să vizualizăm filmele preferate în timp ce ne relaxăm într-un astfel de fotoliu.

După cum s-a mai spus, 15 minute sunt suficiente pentru început. Cu timpul, un astfel de fotoliu masaj profesional creează dependență. De exemplu, modelul Polaris înglobează sistemul Zero Gravity. Asta înseamnă că în timpul unei ședințe de masaj corpul nostru este adus în poziția de gravitație zero – optimă pentru o sesiune de masaj terapeutic.

În aceeași ordine de idei, sina de tip SL este cea care menține coloana într-o poziție corectă, permițând totodată rolelor de masaj să își facă treaba pe o traiectorie alungită. Că tot s-au adus în discuție rolele, acestea sunt 3D, introduse într-un sistem patentat de masaj, ce stimulează relaxarea, masajul fiind unul mai puternic și mai precis.

Se știe că și muzica are o influență majoră în ședințele de relaxare, iar experții Masatto s-au conformat cu acest lucru. Mai exact, fotoliile de masaj profesionale pe care ei le pun la dispoziție dispun de sistem de sonorizare ce poate fi controlat prin Bluetooth.

Această schimbare în ceea ce privește stilul de viață și implicit timpul pe care îl acordăm relaxării ne este recomandată și de către Liviu Vârciu, cel ce s-a declarat extrem de mulțumit de tehnica de masaj pe care aceste fotolii o realizează.

Pentru și mai multe detalii, cei ce își doresc să accepte propunerea și implicit provocarea anului 2020 sunt invitați să acceseze masatto.ro.