Ce beneficii au fructele goji pentru sănătatea ta

Ce beneficii au fructele goji pentru sănătatea ta

Probabil că ai auzit până acum de fructele goji și beneficiile pe care le aduc acestea sănătății.
Istoria lor ca o plantă medicinală a început în China Antică. Multe persoane folosesc fructele goji pentru a trata afecțiuni ale ochilor, ficatului și rinichilor. Aceste fructe roșii de pădure au un gust dulce, ușor acru, și pot fi găsite și în formă uscată, ca stafidele. Mai jos, poți regăsi beneficiile fructelor goji.

De ce este bine să incluzi fructele goji în dieta ta?

Fructele goji sunt o sursă bună de vitamine și minerale, iar printre acestea sunt incluse vitamina C, fibrele, fierul, vitamina A, zincul și antioxidanții. Cu ajutorul elementelor sănătoase pe care le conțin, fructele goji te pot ajuta astfel:

1. Întăresc sistemul imunitar și îl protejează de răceli

Un sistem imunitar întărit merge perfect în combinație cu protecția împotriva răcelilor și gripei. Vitaminele din fructele goji pot stimula sistemul imunitar. Testările din laboratoare au ajuns la concluzia că aceste fructe de pădure pot ajuta la sporirea eficienței vaccinurilor împotriva gripei, acest beneficiu fiind testat de șoareci de laborator în vârstă. Studiul a sugerat că goji pot preveni infecțiile ulterioare în cazul adulților în vârstă, care s-au vaccinat contra gripei. Dar fructele acestea de pădure nu reprezintă o protecție pe cont propriu împotriva gripei.
citeste continuarea pe Eva.ro