Victima hackerilor! Emma Watson, asa cum doar visai sa o vezi!

Victima hackerilor! Emma Watson, asa cum doar visai sa o vezi!

Emma Watson este ultima victima a hackerilor, poze nud cu frumoasa actrita inundand internetul. Se pare ca hackerii ar fi reusit sa ii fure din telefon poze compromitatoare.

Episodul The Fappening din 2014 pare că se repetă, după ce fotografii cu Emma Watson, dar și cu alte vedete au ajuns pe internet ,acestea fiind postate pe un forum online. Acum aproape trei ani, hackerul Ryan Collins a reușit să obțină datele conturilor de iCloud printr-o schemă de phishing și a ajuns să fie condamnat la 18 luni de închisoare.

Imaginile variază, majoritatea fiind făcute în timp ce vedeta probează mai multe haine, dar sunt și o serie de imagini explicite, făcute de Emma Watson într-o cadă.

Metodologia folosită în acest caz nu a fost încă deslușită, dar discuțiile de pe forumul, unde au apărut imaginile marți, indică faptul că au fost share-uite pe grupuri private inițial. Mai multe grupuri de ”colecționari” au fost implicate și în evenimentul de acum câțiva ani. Astfel de imagini au tendința de a fi distribuite între colecționari, acestea fiind folosite și ca monedă de schimb pentru a-și mări stocul de fotografii. Uneori, astfel de imagini ajung și pe internet, spre ”bucuria” publicului larg.

AICI ar putea fi imaginile despre care vorbim.