Urări pentru 2021 de la Sadhguru

Urări pentru 2021 de la Sadhguru

Sadhguru ne arată cum să ne luăm în mâini destinul prin organizarea și alinierea corpului, a gândului, a emoției și a energiei vitale într-o singură direcție, pentru a manifesta ceea ce ne dorim cu adevărat.

Fundația Isha oferă sesiuni de yoga și meditație online în mod gratuit, ca suport în vremuri dificile. Următoarea sesiune, ”Yoga pentru Sănătate Mintală”, va avea loc pe 23 ianuarie. Pentru mai multe detalii, accesează: https://www.ishayoga.eu/index.php/live-webinars/

Inner Engineering Online, programul emblematic oferit de Sadhguru, este oferit gratuit pentru cadrele medicale și furnizorii de servicii medicale în vremuri dificile. Iar acum, pentru prima dată, Inner Engineering Completion este oferit online, live cu Sadhguru. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: http://www.innerengineering.com/

————————-

Sadhguru este un Yoghin, Mistic și Vizionar. Numit unul dintre cele 50 cele mai influente persoane din India, activitatea lui Sadhguru a atins viețile a milioane de oameni din toată lumea prin intermediul programelor sale transformatoare. Abordarea sa nu se atribuie niciunui sistem de credință, ci oferă metode puternice și demonstrate pentru transformarea de sine. Sadhguru este o voce influență la forumurile majore globale, inclusiv Națiunile Unite și World Economic Forum, adresând probleme diverse precum dezvoltarea socio-economică, leadership și spiritualitate.

Sadhguru a înființat Isha Foundation, o organizație non-profit și condusă de voluntari, în 1992. Fundația operează la nivel global, în peste 300 de centre, sprijinite de către mai mult de 11 milioane de voluntari. Prin programe puternice de yoga pentru transformare lăuntrică și inițiative de mobilizare socială inspiratoare, Isha Foundation a creat o mișcare masivă dedicată adresării tuturor aspectelor ce țin de bunăstarea ființei umane.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne scrieți la: communications.eu@ishafoundation.org