TOP 3 cele mai confortabile perechi de pantofi pentru bărbați pe timp de vară

TOP 3 cele mai confortabile perechi de pantofi pentru bărbați pe timp de vară

Vara este anotimpul cel mai permisibil, asta pentru că poți purta o mare varietate de modele de încălțăminte în outfituri diverse. Te poți juca cu ținute elegante, sport sau casual, la care să asortezi perechea preferată de pantofi, acei pantofi în care simți că poți muta munții.

Dacă în anotimpurile reci te îndrepți spre încălțăminte cât mai groasă, care să te ferească de frig și umezeală, vara este tocmai invers. Când căldura este insuportabilă, alegi încălțările cele mai comode, din materiale care lasă piciorul să respire și care îți permit să te miști în voie pe tot parcursul zilei. Ca bărbat nu ești nevoit să stai pe tocuri ore în șir, dar încălțămintea poate fi incomodă chiar și în cazul tău dacă nu este cea potrivită.

Iată cele mai confortabile trei perechi de încălțăminte pe care le poți purta liniștit pe timp de vară

Sneakers – pantofii sport

Sneakers sunt poate cel mai popular model de încălțăminte la momentul actual în cazul bărbaților. Concepuți la început pentru activități exclusiv sportive, sneakers se regăsesc acum mai mult pe stradă decât în sala de sport, asta pentru că începând cu anul 1980 a existat tendința de a integra sneakers în ținute de zi cu zi și astfel, popularitatea lor a crescut.

Sunt atât de populari și datorită caracterului universal pe care îl au, fiind confortabili, ușor de purtat și integrat într-o gamă largă de ținute, atât de către bărbați, cât și de către femei. Ca bărbat, poți purta sneakers cu denim, cu o pereche de pantaloni de sală într-o ținută sport și chiar cu costum, dacă este accesorizat și combinat corect. Dragostea pentru sneakers a ajuns până în punctul în care bărbații au adevărate colecții cu care se mândresc și cu care concurează în fața femeilor iubitoare de pantofi.

Tenișii slip-on

Tenișii slip-on sunt acei teniși care nu au nici un fel de sistem de închidere. Sunt confortabili, simpli și versatili, o variantă potrivită pentru acele momente în care ești pe grabă și nu ai timp și nici chef să legi șireturi. O pereche de pantaloni din denim, un tricou alb, o pereche de teniși slip-on și ești gata de drum!

Îi poți combina și în ținute sport, cu un tricou larg și pantaloni de trening, în ținute casual sau smart casual, dar și în ținute originale, în culori și imprimeuri, dacă ai o personalitate puternică și îți place să te exprimi. Pentru zilele călduroase de vară sunt alegerea perfectă. Acele încălțări în care nu simți că aștepți cu nerăbdare acel moment când te vei descălța. O astfel de pereche de teniși pentru bărbați găsești în colecția VGeneration.ro, distribuitorul oficial Vans în România, pe atât de multe culori încât nu te poți decide la care să rămâi. Cu imprimeuri sau broderii, colorați sau nu, tenișii slip-on sunt soluția pentru momentele în care vrei să respiri!

Pantofii casual

Pentru acele zile calde în care nu poți să te îmbraci sport pentru că ai o întâlnire sau mergi la birou, pantofii casual sunt alegerea cea mai la îndemână. Îi poți combina ușor cu o cămașă impecabilă, o pereche de pantaloni casual sau jeans, îi accesorizezi cu un ceas și vei fi avea un look fresh. Sunt la fel de comozi, dar cu un aer mai lejer, sofisticat.

Alege cu grijă pantofii, pentru că pot scoate ținuta din anonimat sau din contră, o pot ruina. Optează pentru materiale de calitate, care să nu-ți provoace dificultăți la mers, cu atât mai mult în zilele în care ești pe drumuri. Pentru a te asigura că nu faci greșeli majore, poți consulta câteva reguli din lumea modei, care să te ajute să alegi culorile, să asortezi piesele vestimentare între ele, să porți corect șosetele sau materialele potrivite într-un anumit stil.

Acestea fiind spuse, vara este anotimpul în care ai cea mai mare libertate de alegere în privința outfitului. Alege, combină și poartă așa cum simți, oricând simți și transmite starea ta bună și altora!

Sursă foto: Unsplash.com