Tom Hardy are o sotie superba. VEZI cum arata jumatatea celebrului actor

Tom Hardy are o sotie superba. VEZI cum arata jumatatea celebrului actor

Tom Hardy este unul dintre putinii actori care a reusit sa impresioneze in ultimii ani cu roluri variate si solicitante, atat pe micile, cat si pe marile ecrane. Alegerile lui i-au cucerit pe spectatori si l-au transformat rapid intr-un artist foarte popular.

In ultima vreme, britanicul Tom Hardy a imbinat cu succes productii de arta cu blockbustere de succes si a ajuns unul dintre cei mai cautati actori din Cetatea Filmului.

Extrem de solicitat si foarte concentrat pe cariera, Hardy a ales sa discute si despre etape mai putin frumoase din viata lui, pentru a-i inspira si pe alti tineri actori care s-ar putea regasi in aceeasi situatie ca a sa.

In tinerete, Hardy a fost dependent de droguri si alcool si a dus o lupta grea pentru a scapa de aceste doua vicii. Cu emotie, el a povestit ca femeia din viata sa a fost unul dintre principalii factorii motivatori care il ajuta sa se mentina pe linia de plutire. Charlotte Riley a lucrat alaturi de star intr-o adaptare a romanului “Wuthering Heights” si l-a cucerit cu personalitatea si deschiderea ei.

NDAmaGFzaD05YzhiMzZkMjUyYjljNTIzMGNhY2Y3MDQ1ZTc1ZGQ5OQ==.thumb

NDAmaGFzaD0yNWI2ZDlhYjE2MTE4MTIzMzRiM2M0M2VkMDY3NjBlMw==.thumb

citeste mai mult