Thalia, în costum de baie la 47 de ani. Cum arată corpul vedetei care cucerea lumea cu rolul din Marimar

Thalia, în costum de baie la 47 de ani. Cum arată corpul vedetei care cucerea lumea cu rolul din Marimar

Pe 26 august 2018, Thalia a împlinit 47 de ani. Cu toate acestea, mulți o plasează încă pe celebra actriță în topul celor mai sexy femei din lume.

Este adevărat că Thalia  nu mai pozează la fel de des în costum de baie, cum o făcea pe vremea când juca în Marimar.  Dar când o face, primeșe numeroase complimente din partea fanilor, care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Regina Telenovelelor a postat recent pe contul personal de Instagram un filmuleț în care apare în costum de baie, iar admiratorii ei au fost cuceriți.

View this post on Instagram

¡Prepárate para el estreno del video de #LENTO, mi nueva canción con @gentedezona, hoy a las 4:00pm EST en @elgordoylaflaca por @univision! 💃🏼🎼🎬🏖 Get ready for the premiere of the video for my new single #LENTO with #GentedeZona! Tune-in to #ElGordoyLaFlaca today at 4pm EST on #Univision! . . . #Thalia #NewSingle #NuevoSencillo #NewMusic #NuevaMusica #ThaliaNewMusic #ThaliaNuevaMusica #video #newvideo #nuevovideo #SoyFandemisFans #tribuT #Ttribu #MiClan

A post shared by Thalia (@thalia) on

Chiar dacă nu se mai află chiar la prima tinerețe, Thalia nu se sfiește să poarte ținute mulate și provocatoare, lăudându-se cu o siluetă la fel de atractivă că acum 25 de ani.

În trecut s-a zvonit că și-ar fi scos două coaste ca sa aiba talia mai subțire. Recent ea a fost criticată  că ar fi abuzat de botox pentru a rămâne tânără și frumoasă la vârsta de 47 de ani. În ciuda tuturor acestor critici, ea a rămas una dintre cele mai admirate și iubite actrițe din și cântărețe din lume.

thalia-in-costum-de-baie-la-47-de-ani-cum-arata-corpul-vedetei-care-cucerea-lumea-cu-rolul-din-marimarSet featured image