Tânăra care l-a acuzat pe Neymar de viol e piele si os: “Am slăbit 10 kg într-o săptămână!”

Tânăra care l-a acuzat pe Neymar de viol e piele si os: “Am slăbit 10 kg într-o săptămână!”

Najila Trindade, tânăra care l-a acuzat de viol pe Neymar, susține că trăiește clipe de coșmar. Brazilianca le-a dezvăluit celor de la Record TV că are atacuri de panică și că a slăbit 10 kilograme într-o săptămână.

Modelul Najila Trindade le-a dezvlăluit jurnaliștilor brazilieni că viața ei a devenit un coșmar, după ce l-a acuzat pe Neymar de viol, într-un hotel din Paris. Rămasă fără avocați, tânăra spune că a fost agresată, persecutată și că intimitatea i-a fost invadată de susținătorii fotbalistului.

Plângând, Najila le-a spus celor de la Record TV că are nevoie de tratament medicamentos pentru a se putea calma și pentru a putea dormi.

998004-najila-trindade-1

“Nu, nu pot să mânânc. În ultima săptămână am slăbit 10 kilograme. Nu pot să dorm decât dacă iau pastile. Nu știu ce e mai rău…să stau trează sau să dorm. Oamenii vor să-mi răscolească durerea și mai mult, mă urmăresc, pe mine și pe familia mea.

Nu mai pot să am grijă de fiul meu, nu mai pot să fac nimic din ce făceam înainte. Nu mai pot merge la sală, nu mai fot face nimic. Nu sunt de fier, au mers prea departe. Ce altceva ar putea să-mi mai facă?

Am suferit destul. Vreau să fiu lăsată în pace.”, a spus Najila Trindade.

Najila Trindade l-a acuzat de viol pe Neymar

Neymar a fost audiat săptămâna trecută de poliţia din Rio de Janeiro, după ce a fost acuzat de viol de Najila Trindade.

Tânăra a depus o plângere pentru viol împotriva lui Neymar, la un tribunal din Sao Paulo, acuzându-l pe jucător că a abuzat-o sexual într-un hotel din Paris, pe 15 mai.

El se declară nevinovat şi susţine că a căzut într-o “capcană”.

sursa: Digi Sport