Superman revine: Man of Steel ajunge în cinematografe pe 21 iunie

Superman revine: Man of Steel ajunge în cinematografe pe 21 iunie

Man of Steel va intra în cinematografele din România în data de 21 iunie, iar noua poveste despre Superman va atrage sute de mii de români în sălile de cinema. Este cel mai așteptat film al anului, fiind regizat de Zack Snyder. Actorii principali din distribuţie sunt : Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon şi Russell Crowe.

henrycavilLa fel ca actorul Christopher Reeve înaintea lui, Henry Cavill, cel care îl interpretează pe Superman de astăzi, se va identifica de acum încolo cu imaginea super eroului.

Superman este cunoscut de americani de aproximativ 75 de ani, de când Jerry Siegel and Joe Shuster au prezentat primul super erou color (4 culori) în paginile reviste Action Comics No. 1 în June 1938.

La fel ca primul film Superman, din 1978, Man of Steel spune aceași poveste: Clark Kent este îndrăgostit de Lois Lane, dar în același timp salvează vieți prin puterile sale supranaturale. Superman nu este om: când abia se născuse, părinții săi au fost nevoiți să îl trimită de pe planeta Krypton pe Pământ. Aici a fost găsit și crescut de o familie obișnuită.

Man of Steel propune aceeași luptă bine-rău, atunci când Superman este nevoit să salveze Pământul de Zod, eroul negativ al filmului, care este kryptonian și vine să îl confrunte pe Superman.