Sadhguru despre Fericire

Sadhguru despre Fericire

Fericirea și bunăstarea reprezintă o anumită exuberanță a energiilor vieții. Depresia înseamnă energii scăzute ale vieții, ne explică Sadhguru. Noi toți am simțit fericire, dar problemele apar atunci când oamenii nu reușesc să o mențină.

În sprijinul Zilei Mondiale a Sănătății Mintale (10 octombrie), Isha Foundation oferă Yoga pentru Pace – un webinar gratuit. Puteți afla mai multe aici: https://www.ishayoga.eu/index.php/live-webinars/

Inner Engineering Online, programul emblematic oferit de Sadhguru, este oferit gratuit pentru cadrele medicale și furnizorii de servicii medicale și la jumătate de preț în vremuri dificile. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: http://www.innerengineering.com/

 

 

—————————————————————————————————————–
Sadhguru este un Yoghin, Mistic și Vizionar. Numit unul dintre cele 50 cele mai influente persoane din India, activitatea lui Sadhguru a atins viețile a milioane de oameni din toată lumea prin intermediul programelor sale transformatoare. Abordarea sa nu se atribuie niciunui sistem de credință, ci oferă metode puternice și demonstrate pentru transformarea de sine. Sadhguru este o voce influentă la forumurile majore globale, inclusiv Națiunile Unite și World Economic Forum, adresând probleme diverse precum dezvoltarea socio-economică, leadership și spiritualitate.

Sadhguru a înființat Isha Foundation, o organizație non-profit și condusă de voluntari, în 1992. Fundația operează la nivel global, în peste 300 de centre, sprijinite de către mai mult de 11 milioane de voluntari. Prin programe puternice de yoga pentru transformare lăuntrică și inițiative de mobilizare socială inspiratoare, Isha Foundation a creat o mișcare masivă dedicată adresării tuturor aspectelor ce țin de bunăstarea ființei umane.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne scrieți la: communications.eu@ishafoundation.org