“S-a născut moştenitorul Casei Regale Britanice!”

“S-a născut moştenitorul Casei Regale Britanice!”

“S-a născut moştenitorul Casei Regale Britanice!”, acesta va fi titlul care va face mâine înconjurul lumii, va deschide absolut toate jurnalele de ştiri, va fi subiectul reţelelor de socializare şi evenimentul care va fi pe buzele tuturor. Momentul este unul de interes global şi stârneşte curiozitatea a milioane de oameni. Naşterea moştenitorului Casei Regale va surclasa ca interes şi importanţă nunta somptuoasă dintre părinţii săi, Kate şi prinţul William, eveniment produs în aprilie 2011 care a a fost catalogat drept “nunta secolului”.

Iată câteva date inedite despre acest eveniment:

– 2 miliarde de telespectatori au urmărit nunta regală

– 180 de ţări au transmis evenimentul în direct

– 8500 jurnalişti au fost prezenţi la Londra pentru acoperirea mediatică a evenimentului

– 2,7 miliarde de mesage au fost scrise pe Facebook despre mnunta regală în 24 de ore

– 521 milioane de pagini de Internet menţionează nunta regală, potrivit Google

Pregnant-Kate-Middleton-children-s-hospice-visit-peach-coat-jpg_165532În aceste momente, Kate Middleton se află în travaliu, după cum a anunţat presa britanică. Kate Middleton a ales să nască pe cale naturală şi este asistată  chiar obstetricianul regal. Marcus Setchell are 70 de ani şi ar fi trebuit să se pensioneze, dar a acceptat să îşi amâne planurile pentru încă o naştere.

Tot el a adus pe lume mai mulţi membri ai familiei regale, fiind şi medicul specialist al Elisabetei a II-a până în 2008.

Cât despre salonul unde este fi internată Kate, Sky News scrie că este unul pe măsura rangului. Preţul pe zi începe de la cinci mii de lire sterline.