Rujul roșu – arma secretă a fiecărei femei

Rujul roșu – arma secretă a fiecărei femei

Rujul roșu va rămâne întotdeauna un clasic, motiv pentru care este întotdeauna la modă. Cu toate acestea, multe doamne și domnișoare se feresc să îl poarte, de aceea dorim să vă garantăm că rujul roșu prinde pe toată lumea, indiferent de vârstă sau de culoarea tenului. Secretul rujului perfect constă în găsirea nuanței potrivite pentru tenul dumneavoastră, pentru al completa într-un mod potrivit.

Rujul roșu este un statement și va atrage întotdeauna atenție, asemenea unui colier mare purtat la gât. El are puterea de a ne scăpa de propriile îndoieli și a ne da încredere de sine, el este și va fi întotdeauna marca unei femei complete. Mai mult, pentru multi, rujul roșu este o sursă de putere, iar atunci când îl purtăm ne vom simți mai capabile să realizăm lucrurile pe care le dorim.

91961-2

Până și actul în sine de a ne ruja ne dă putere! Un roșu vibrant va atrage atenția oamenilor asupra noastră, a gurii noastre și, implicit, asupra cuvintelor pe care le rostim. Ce are în plus rujul, și în special cel roșu, față de celelalte cosmetice, ține de asumarea unei personalități puternice. El nu doar că ne îmbunătățește look-ul și ne pune în valoare anumite trăsături, dar ne va da și sentimentul că putem realiza orice ne propunem, o încredere uriașă în noi, și o stare de spirit excelentă.

Printre efectele miraculoase ale rujului roșu, oamenii de știință au demonstrat că el are puterea de a ne face mai tinere. Astfel, pe măsură ce înaintăm în vârstă și tenul nostru devine mai închis, rujul va reda buzelor, acea culoare vibrantă pe care o atribuim în anii tinereții. Mai mult, dintr-o serie de studii realizate de cei de la Universitatea Harvard a rezultat faptul că doamnele ce folosesc culori mai vii, și un machiaj puternic, vor fi percepute ca fiind mai competente la locul de muncă. Poate nu v-ați gândit până acum, dar da, un machiaj puternic vă poate ajuta în carieră.

Când vorbim de relații este ușor de afirmat că rujul roșu va fi întotdeauna de ajutor. Cu nota sa senzuală, și alura romantică, rujul bine ales vă va garanta că nu veți trece neobservată pe lângă niciun bărbat. De altfel, un studiu realizat în Franța a demonstrat că ospătărițele ce poartă ruj roșu vor primi mai mult bacșiș de la domni, față de cele ce poartă ruj de alte culori, sau nu poartă deloc.

Știm că v-am convins despre cât de mult vă poate îmbunătății viața, un ruj bine ales, așa că vă invităm să vă alegeți rujul preferat. Și nu uitați, viața e mai frumoasă atunci când aveți machiajul perfect.